Julfika hos bonus-sonen

på hans boende var det igår kväll! Super-trevligt med gott fikabröd (färska saffransbullar med god smörig kräm innuti, mumselimums filibabba), mycket folk (förutom de boende tonårskillarna på 4 personer så var det mormödrar, farmödrar, mammor, pappor och bonus-modeller). Jonathan var i sitt esse och efter urdruckna julmustglas gick han sedan laget runt för att få kaffe, helt maniskt gick han från person till person i sin jakt på denna ädla dryck och nästan drog koppar ur händerna på helt okända t.o.m. Hade det varit en vanlig dag så hade han inte varit så på, men är det partaj så är det verkade han tycka!

Recept lussekatter 
Såna här "vanliga" lussebullar fanns också, men de andra är ju sååååå mycket smarrigare och dessutom utan russin men med gott pärlsocker på, mmmmmmm känner hur smaken av dem sitter kvar i munnen (och JA jag har borstat tänderna sen jag åt dem).

Åkte hem efter ca 1 timme med fika, prat och försök att hejda Jonathans framfart bland kaffekopparna, pappa hans behövde hem och kurera sig lite mera!

HugsiHugsiΦ
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?