Påhopp och elaka människor!

Varför ???? lägga ner sådan enorm energi på att hoppa på andra för saker de inte ens gjort?

Varför ???? vill man andra illa, men utan att ge substans till det man säger?

Varför ???? kan man inte bara låta andra ha sina liv i fred och leva sitt eget i stället för att orsaka ledsamheter för andra för att man inte har ett fullgott liv?

Ja, varför ger man inte mer kärlek till varandra, fastän man inte tycker samma sak, har olika sätt att tolka och se världen på? Tänk så mycket bättre det skulle kännas för fler människor om vi gav sjutton i att hitta fel hos andra och i stället började se till hur man själv är!! För vad gör jag för att få det bättre med och kring andra, för vad är det som säger att just mitt sätt är det bästa sättet att se och göra saker på!!! Ingenting - för var och en måste ju se till den egna världen, jobba för att den ska bli som man själv vill ha den, på alla sätt och vis, men samtidigt tillåta andra att ha sin värld, ha sina regler, sitt sätt att se saker och ting, ur eget perspektiv formar man ju sin värld!

Ge alla rätten till den egna personliga sfären, inkräkta inte, ge plats för andras åsikter, så som du vill bli betraktad av andra och så som du själv vill kunna ha och få ha dina egna åsikter!



En kram till alla er som ger varandra tillit, förtroende, plats till den egna världen men också plats i er värld, där ni släpper in andras åsikter och tyckanden, kanske inte tycker detsamma, men inte ser det som ett problem, ej heller som ett fel hos motparten - för alla är vi olika, men alla får vi plats om vi bara ger utrymme åt varandra!

Tankar till er som tänkt "kasta den första stenen", till alla er som inte stannat till för att se "Vem är jag? Vem ger mig rätten att besluta åt andra? Vem ger mig rätt att ha åsikter om andras världar?"

HugsiHugsiΦ
Postat av: LenaD
2008-12-11 / 10:16:59

Mycket tankvärt där, ibland undrar man vad som ger folk energi att inte leva sina egna liv!! Alla kan vara en enhet även om vi inte gör eller tycker lika! Se på vårt gäng bara, snacka om olika på alla sätt, men ändå så lika - perfekt kombination!!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?