En eloge till Fred the vov....

Allmighty Dog - han är så himla bra, han klarar detta med vår ökade stress, vårt fixande, donande hur bra som helst!! Bara som nu ikväll, husse tar fram slipmaskinen och slipar vid fönstret i köket, matte hjälper till och drar fram dammsugarslangen (centraldammisen) till husse och sätter igång - Freddan går undan lite, men är inte skräckslagen, mer avvaktande!! och när matte ber honom följa med och kolla närmre vad husse gör (för att samtidigt hämta "hem" slangen) ja då hänger han på utan problem, matte säger ju att det är OK!

Sen har Freddisen hjälpt matte i kallfarstun, bevakat husses jobb i övre hallen lite (men mest kollat snabbt och sen har han tagit det lugnt)!! Summa summarum -.ruggans cool kille vi har, känns så bra att vi är här där vi är tillsammans!

Oj, höll på att glömma .... tjejerna kom ju igår eftermiddag och det gick ......... hur bra som helst, ingen bevakning what so ever, inga tåmanier (so far) och inget skyddande av någon av oss, suveränt skönt! Dessutom hade vi ju köpare här, deras vovs (en fick komma in, de andra var kvar i bilen) och det övrigt röriga hemmet, men det gick sååååå bra!!

Nu ligger Freddan i sängen och värmer upp mattes plats tills hon skrivit klart och ska i nannen, husse värmer upp soffan och kollar hockey, huset är tyst och lugnt, vilar tills i morgon då vi tar nya tag och kör på igen!!

All for now folk's .... see you soon, be sure of that!

HugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2008-11-04 / 22:43:22

Duktig vovve som står ut med allt stök!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?