Freddans vardag

med flyttkartonger (inte längre men har ju varit en del ett tag), mycket spring hit och dit, husse och matte som är stressade och helt utpumpade om vartannat - inte lätt för en liten kille som tidigare haft sådant behov av att omhänderta sin familj, men gissa om han klarat det bra!!!

Kanske för att vi är likadana ändå, trots stressen och inte ger honom mer att göra än att bara må bra - alla rutiner är som vanligt, maten kommer som den ska, vi leker, tränar, promenerar, träffar vovkompisar, vi får besök mm mm, ja livet är som vanligt och han är hur lugn som helst!

Ser fram emot när vi börjar kunna slappna av helt i det gamla och sedan fokusera på och i det nya, tillsammans och skapa rutiner där ihop. Visst, det blir säkert en period då han undrar över det nya huset (inte omgivningarna för dem känner han väl), men vi ska fortsätta med lugnet och rutinerna så ska det nog gå vägen! Sedan kan vi börja med allt det andra vi tänkt prova på tillsammans med Fred - mer lydnad (ja än kursen och det hemma), lite agility (bra trädgård även där, upp med hindren och ta dit agilitycoachen Tessan) och kanske annat smått och gott för oss att syssla med ihop! Ser verkligen fram emot det nu!!

OK såhär eller?
Klicka för större bild

HugsiHugsiΦ
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?