Helgen som gått

förutom att vårt hus kom ut på Hemnet i fredags kväll (vilket behövde firas med en icke-göra-något-kväll efter alla kvällar med att-göra som förtecken) så blev vi också bjudna på lördagsmiddag hos svärmor, dvs Leslies mor, och hennes sambo. Tjejerna och vi drog dit vid 18-tiden och bjöds på underbar förrätt, pumpasoppa (hemlagad med även egna pumpor) med räkor, mmmm sagolik, älgskavsgryta med hemgjord potatismos och sallad, suveränt gott, vi rensade alla fat och intet lämnades till några matlådor, till sist blev det underbar äppelkaka med vaniljvisp. Gissa om vi var mätta och belåtna när det var dags för snack i soffan sen!!

Ena dottern somnade i sin fåtölj och den andra ville nog lägga sig ner i sin soffhörna, men lyckades hålla sig vaken trots allt! Diskuterade allt utom göromålen hemma och förestående flytt, behövde lite annat trevligt att prata om också! Sent omsider kom vi så hem, gick ett varv extra med vov och sedan dråsade vi i säng! De gångna veckorna tar ut sin rätt nu, vi är både fysiskt och psykiskt slut och känner också av det!

Söndagen så, ja nu fick det vara slut med sötebrödsdagarna *hehehe* så vi laddade om och gjorde några av de saker vi behöver inför visningen.

- golvlister sattes upp i Jonis rum, även täcklister för kablar mm
- ytterdörren lackmålades, såväl in- som utsida samt dörrfoder (där blev det målning nr 2 för att täcka tidigare målat)
- undersida halltrappsräcket lackmålades (nu ser man ju tydligt de saker man missat, allt är ju så viiiiiiiitttt i övrigt)
- bilen fick på sig vinterdäcken äntligen, tur det för i morse var det halt som bara den!
- poolen vintersäkrades - ut med vatten till rätt nivå, pumpen monterades loss och sattes in källaren i värmen, rör tömdes på vatten för att inte frysa sönder, täcke på och sen var säsongen över (ja om man inte vill vinterbada förstås, burr)
- fönsterbräda upp i köket (äntligen, tänk vad man väntar med att göra de små sakerna, sjukt egentligen att det ska bli klart då man ska flytta!!!!)
Lite annat smått och gått hanns också med, men i stora drag var det ovan som gjordes igår!!

All for now .... see you soon guys and dolls!

HugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2008-11-17 / 11:50:12

Vilken smaskig meny! Såg huset på Hemnet.Ser jättefint ut!


Postat av: KelocC
URL: http://kelocc.blogg.se/ 2008-11-17 / 11:53:46

Nice blogg :)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?