Helgens bravader!

Lite tur har vi i alla fall haft med vädret i helgen, vi som skulle ut i skogen (testspåra bland annat, fick ju lite tips och trix från en vän, tyvärr ej en som är kvar, men papperet finns kvar så....) - lördagen var sagolikt bra med väder och provspårning, Freddan och vi njöt i fulla drag!!

Vi drog alltså iväg till skogarna kring Sigtuna där vi sedan tillbringade både dag, eftermiddag och inte förrän sena kvällen drog vi hemåt Estockholmo igen (hemma vid 1-tiden ungefär)!!

Middag hos en av mattes tidigare arbetskamrater (både på samma kansli men också senare på olika avdelningar), hon har dock sadlat om till eget så det måste vi ju också fira! Vilken middag - förrätt, varmrätt, efterrätt, prat i kvadrat och härliga promenader i grannskapet, se denna härliga stad här. Man förflyttas till en liten sagostad verkligen och här huserar ju också Tant Brun och Farbror Blå.... absolut värt ett besök!

Liten tur upp till Sigtunastiftelsens härliga byggnader på kullen, med fantastisk utsikt och ett lugn och en harmoni i själva byggnaden vi var inne i av sällan skådat slag

Hit ska vi åka och bara vara någon helg framöver, för man kan faktiskt bo här också! Jag, Mia, fick present av sin käre make också, ett vackert halssmycke med ett hjärthänge (han är fantastiskt underbar min käre make minsann)!!

Söndagen lät vi bli att göra planerade skogsturer och tog med oss våra vänner till Ikea Barkaby i stället, köpte nya luckor till våra köksskåp (bildbevis på hur det blev kommer snart). Tills bildbevisen kommer så kan vi visa vilka det är i alla fall, Ståt heter serien vi valt och ser ut såhär
 STÅT Dörr

Sen kan ett helt kök se ut så här

FAKTUM/ STÅT Kök
Ni får se hur vårt kök ser ut so far snart som sagt! Sen hör det till saken att vi också tar några luckor i taget också, så det ser liksom lite annorlunda ut hos oss (som tills nu haft enbart ett skafferi i nya serien....).

Och så hann vi med en husvisning också på eftermiddagen - jättefint och med sååå bra rum, förvaringsmöjligheter och helt enkelt ett superhus - MEN TYVÄRR i fel stadsdel för oss (ja vi har ju en son med speciella behov att tänka på och den stadsdelen som huset ligger i sparar in på just de personerna i sin budget!!!!, det ni... för om man spar in på hjälpen till dem i sin kostnadsram så finns de ju inte eller!!!!). Men nu har vi lite tankar om husmodeller i alla fall, lite hur vi kan tänka oss att bo, hur planritningen är i husen osv.

Idag kommer alla barnen, spännande att se hur FreddieLeddie beter sig denna gång - I'll keep you informed, be sure of that!!

HugsiHugsi
Postat av: Mervi
2008-10-06 / 12:06:22

Sigtuna...helt underbart och att dessutom baka in lite spårning och god mat...trevligt umgänge med kompis, presenter från maken ...vilken helg...vilken helg...vilket liv!


Postat av: JoseFiin
URL: http://soodelicious.blogg.se/ 2008-10-06 / 18:34:55

shit såå fint!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?