Härlig familjehelg till ända!

Fredagskväll med bio och mys, i och för sig hemmabio men det är ju najz det med när det visas bra filmer!

Lördagen tillbringades i trädgården, där familjen plockade päron så det stod härliga till - lådvis att ge bort och för oss själva att äta tills det står ur öronen! Myskväll hemma, härligt att inte ha något planerat!

Söndagen fortsatte med riktigt fint väder och så mer päronplockning, samt lite fix i husbilen iför ev spekulantbesök (som för övrigt inte dök upp tyvärr). Vid 13-tiden bar det iväg med sonen till boendet och sedan gjorde alla sig festfina, det var dags att dra till barnens farmor och bonusfarfar för partaj, bonusfarfar har fyllt 70 år så det vankades god mat och dryck för oss och fler därtill!

Trots att det började på eftermiddagen så var flera kvar och umgicks till ganska sent, taxi hem fick det bli för M&L, tjejerna cyklade hem i förväg för att vara med vov i stället!

Super-bra helg för tvåbenta såväl som fyrbent, lite vovträning har det också blivit, utomhus med hundmöten och lek med grannkompishunden, släppa koppel helt och se om han väntar eller springer från tomten - han väntar och går inte någonstans utan husse eller matte, härligt att se! Inneträningen består just nu i att han inte ska stå och tok-spana ut genom vardagsrumsfönstret, vilandes på sina små armbågar, gick bra till sist.

Mycket jobb väntar oss nu framöver, både privat och på jobbet, så det gäller att ta tillvara dessa rekreationshelger som ges, får planera in dem hädanefter antagligen!!

Over and out!

HugsiHugsi
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?