Utmaningen!

Jag har blivit utmanad av Weronica och måste avslöja 5-7 udda märkliga saker om mig själv!

1. Jag är mörkrädd men läser gärna skräckmästare såsom Stephen King och Dean Koontz!


2. Hör lite ihop med ettan - Har extremt livlig fantasi och kan återge dessa läskiga böcker ordagrant i huvet efter sträckläsningens slut!!


3. Plockar ALLTID med mig mängder av stenar från Greklandsresorna, som sedan placeras i genomskinliga vaser tillsammans med och runt om stjälkarna till sidenblommor!

4. Köper ALLTID följande på mina resor utomlands, mestadels har resorna gått till Grekland (har gjort sedan si-så-där 15 år nu):
- nyckelring (vissa med ortens/stadens/öns namn andra med nallar, brickor, delfiner - you name it)
- sandflaskor (där sand i olika färger pressas ner och bildar ett mönster av exempelvis palmer och hav samt med öns namn skrivet på), tyvärr är dessa inte alltid möjliga att köpa, vissa öar har inte fallit för dessa
- minst en sarong
- lertavla med öns namn och med Greklandsmotiv (en vattenbrunn, ett vitt hus med blå dörrar el. dyl.) alternativt andra tavlor med schyssta motiv såsom grekiska gudar, tjuren Minotauros el. dyl. sistnämnda är NYTT SEDAN 5 ÅR)
- mugg eller glas med öns namn (alt något annat grekiskt motiv) NYTT SEDAN 1 ÅR
- tidigare köpte jag ALLTID en väska (eller två) men säger väl vartannat år på denna punkt nu (till makens stora glädje)
- något smycke eller berlock som vi köper till/med varandra jag och maken NYTT SEDAN 5 ÅR (i år bidde det varsitt armband i rostfritt stål som vi kan byta med varandra)
- något med delfin på, så om ej i nyckelringsform så kan det bli en skål, en delfintavla - bara det finns delfin/er så! NYTT SEDAN 5 ÅR
- 1 bok om ön vi gästar, 2 kartor (en att göra noteringar i, om hur stränder varit, långgrunt eller ej osv, bra restauranger, och en som är oskriven)

Dessutom köper vi ALLTID en lertavla till mina päron! Mamsen ville börja samla hon med för sådär 5 år sedan och har nu en ansenlig samling på sin hallvägg hemma!

5. Jag gör alltid fler än en sak på min dator, växlar mellan sidorna som en blådåre (alla som ser mig göra såhär blir oerhört stressade *fniss*), vet inte varför men sån är jag.....

6. Har en förmåga att röra till det när jag städar - kan inte göra ett rum klart utan börjar liksom i nytt rum vartefter jag t.ex. ska lägga in en tröja i Jonathans rum, ja då börjar jag fixa där och så fortsätter jag tills det är stökigare än när jag började städa! Försöker verkligen att hålla mig till ett rum i taget men jag klarar det inte vid varje städning tyvärr!

7. Äter bara godis då jag är på bio, lösgodis alltså, och nästan bara salta/starka/sura gottisar, men äter ALLTID för mycket för fort, dvs mår TOK-ILLA när reklamen är slut och filmen precis börjar!!

That's all from me!

Själv utmanar jag:
F2
Surpottan
Fikaspecialisten Fröken S
Bubblan

HugsiHugsi

Postat av: weronica
URL: http://weronicalarsson.blogg.se/ 2008-09-04 / 11:55:59

hihi, jag läser åxå böcker av dom föfattarna =)



Pimpen kommer från atengaflu´s i forshaga.

Föräldrarna är Dach von silverkrohn och

Exigor`s Odi Orchidea


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?