Visningar med mera!

Idag ska vi på två visningar, vi och tjejerna och tyvärr får inte FreddieLeddie hänga på... men han har det skönare hemma tror vi samt att vi ju inte är borta så länge!! Men det blir inte förrän senare i eftermiddag så vi hinner umgås länge innan dess! Har redan hunnit med en kort och en lång promenad, inga möten denna morgon, alla ligger och sussar vackert på söta örat (ja, t.o.m. vovägarna är inomhus, de är ju de som brukar vara ute tidigt som sent, idag var det bara vi, läskigt nästan, inte en själ.......).

Dagen idag har börjat bra, trots att min, Mias, förkylning inte vill ge sig, inte heller inflammationen i skulderblad och nacke till följd av sagda förkylning, febern har dock givit vika så nu kan man delta i familjelivet igen! Solen skiner, idag igen, så lite trädgårdsjobb kan det bli, men inte för mig - jag och Fred ska sitta invirade i fleeceplädar och titta på, kanske heja på lite också! ;-) så blir de så glada så resten av familjen!

Gårdagen gick för övrigt i päronträdets tecken (igen), vårt äldsta träd finklipptes inför vintern och så plockades resten av päronen också, blir så fint och mår så mycket bättre nu när grenarna inte längre blir för tyngda av frukt att de går av av tyngden. Nu kommer också trädet att ge skott åt rätt håll och inte enbart stora vattenskott uppåt himlen till!

Frukten på våra andra träd är plockade, lagda i backar för vidare mogning och också transporterade till familj, vänner och bekanta - skönt när frukten inte går till spillo!

Idag ska också poolen stängas för vintern - tömma vattnet till rätt nivå (lite vatten skall vara kvar i poolen), lägga i lite sandfyllda petflaskor i vattnet, i med klor och algmedel och sen på med nyinköpta pooltäcket. Sedan när möbler och luftmadrassar/vilstolar är bortplockade så återstår lite borstning av däcket och sen får vi säga hejdå till poolside för i år! Ja, vem vet, kanske t.o.m. för alltid om någon av dagens visningar ger resultat, eller någon av de vi sedan har inbokade framöver!! Nostalgiska tankar får jag nu.... så då bryter vi här så det inte blir så himlans gråtmilt!!

See y'a!

HugsiHugsi
Postat av: Albus Matte
URL: http://www.albus.nu 2008-09-21 / 14:25:57

Hej! Jo, jag tror nog att listan kommer att fyllas på lite, eller man kan ju hoppas i all fall :)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?