Dagen idag

har varit underbar och även idag har det gått i solens och ljusets tecken - Fred har testat sin nya löplina frenetiskt, lekt med sin stooooooora pinne med samma frenesi och så har han "solat" lite också - legat eller stått och bara njutit av värmen! Idag något svalare än igår, men fortfarande vårkänslor i 190 här hemma!

Fick besök på eftermiddagen, en liten spetsflicka med husse (som vi för övrigt inte känner), Fred i löplinan och hon utan koppel och där husse sa att hon brukar vara så feg och går aldrig fram till andra hundar - idag gjorde hon det varpå husse såg ut som en fågelholk i fejset, den där snygga killen skulle hon minsann retas med lite! Kom så nära så de hade nos mot nos och när Fred då ville "gosa" lite till, ja då hoppade hon ur räckhåll (hans lina går ju inte hur långt som helst) och så höll de på ett tag och "nojsade"! Kul att se dem och också kompisen deras, en spräcklig katt som inte riktigt vet om att den är en katt utan alltid lajjar med hundar, Fred var för honom ett undantag idag, kisse följde sin spetsflicka Fifi hemåt och lämnade liten Fred åt sitt öde!

Bra dag i övrigt och mycket sol på snoken, kan nog spela clown på nästa partaj jag, som vanligt - varje år smörjer jag in näsan med solskyddsfaktor 30 och låter bli resten av ansiktet och varje år detsamma - clownröd näsa och vitt fejs, hur snyggt är det på en skala!!!!!! Nåja, fortsätter mitt jobb med "kreeeeemen" och snart så är resten av fejjan ikapp snokisch!

Ha're gött you all!
Postat av: Anna-Karin Edlund
URL: http://www.dptjejer.blogspot.com 2009-04-26 / 22:21:44

Läste om din fot, hoppas den snart känns bättre.



Kul att Fred gillar sin löplina, lite mer frihet kan jag tro. Har ni inget staket runt tomten?


Postat av: Emma Damm
URL: http://emmadamm.blogg.se/ 2009-04-27 / 10:12:49

hihi tack kära du ;-)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?