Fakultetsklubben igår

var super-najz - Halvfranska bandet som spelade och sjöng helfranska låtar - vi åhörare njöt till vacker musik och sång samt avnjöt goda drycker och fick en god sandwich till, lite snacks fanns också att tillgå för de hugade!!

Solen sken, det var varmt i solen på baksidan av huset, en stund med värmande sol i ansiktet och en doft av vår, blommor som skjuter upp ur det grågröna gräset, mmmmm underbar vårkänsla vi fick alla som samlats på klubben igår!

Idag har Fred lämnats ensam ett tag, känns konstigt så här en vardag att han är det, händer ju så extremt sällan att man knappt minns hur det var - lite bök med tider för att han inte ska vara själv så länge, tjejerna har hjälpt till och turligt nog haft passande scheman för dagen. Husse, ja han har börjat sitt nya jobb med att åka till kontoret i Göteborg över dagen - få veta hur styra upp verksamheten här i Stockholm som blir hans distrikt från och med nu.


Kanske kan detta betyda en vovve till, mmmmmmmmm drömmer mig bort .... tänk om, tänk om!

Mmmmm kramisar

HugsiHugsiΦ

Postat av: Linda6
URL: http://linda6.blogg.se/ 2009-04-02 / 20:34:19

jaaaaaaaa en vovve till =) En till snygg hane till Chanel =) Nu när hon börjat löpa oxå =) hahah men tar juh ett tag tills han växt till sej å chanel oxå för den delen =) men en dröm iaf =)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?