Några dagar till

har så gått, några dagar närmre sommarens alla aktiviteter är vi nu och några dagar närmre vårens "riktiga" ankomst! För i helgen så har den inte varit mild precis, det har blåst något helt fantastiskt, så sitta ute fick bli med fleece och inget lä hittade vi minsann!

Lördagen gick i hundens tecken, promenader i skog och mark ute på Kärsön, medtaget fika till alla och envar, långlineträning och så inkallningsträning - gick super-duper!! Hemma fortsatte långlineträningen kan man säga eftersom vi har en 5-meters som extralina fastsatt i altanen, så Fred kan röra sig någotsånär obehindrat nu innan staketet tar form!

Gårdagen, skulle ha tillbringats i Vallentuna och på hundpromenad samt sedan återträff kursgänget från i februari, men detta gick om intet för vår del (flera randiga skäl och rutiga orsaker finns, men som då inte dryftas här) - sååååå tråkigt, men ibland så går det inte som man tänkt! Tror att gänget hade det toppenbra och ser fram emot info från dagen!

Vi tillbringade i stället dagen med att pilla navelludd i 190 knyck *hehe*,  nä, skämt åsido, lite nytta hemma men mest pill och mys på vår altan (fleeeeeeeeeeeeeeeeecetröjor på, blåste nordanvindar) - solen sken dock vilket kändes toppen! Fred sprang och lekte själv med sin stora fotboll eller att vi lekte med honom ibland - familjemys i kubik med andra ord!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/hundarsomharroligt 2009-04-20 / 08:57:30

Ja fy satan vad kallt det blåste igår. Fast det var på sätt och vis bra att det var lite kallt. Får inte grindarna till bilen förrän den här veckan nån gång...


Postat av: Mervi
URL: http://metrobloggen.se/hunden 2009-04-21 / 08:17:27

Mia &flocken...såklart att ni var saknade på återträffen...men som vi alla vet så är vardagslivet viktigast och när vi tar hand om oss själva så blir vår hund också avkopplad. Härligt att läsa om hur Fred leker och hur ni njuter av prommisar, långlineträning osv...kram Mervi


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?