Bloggtorkan är nu formellt

över för denna gång, eller hann det kanske inte bli så torrt! Nåja, pub-kvällen gick av stapeln och sen "dogade" vi, eller hur var det nu igen?! Får ta det i rätt ordning så kanske det klarnar något.

I förrgår var det alltså pub-kväll, informellt anordnad av Hans, sonen hans och vänner, med oss m.fl. som glatt dök upp och lät oss underhållas. Vin dracks, sånger avnjöts, berättelser skrattades det åt och kvällen blev lång och härlig! Rätt avslappnad också även för camping-ägare m.fl., avskalat och härligt privat!

Gårdagen tillbringade vi utmed kusten, där vi hann med att rädda kattungar vars mor troligtvis blev påkörd av husbil som körde före oss i vild fart (fy för dem säger vi och hytter med nävarna gånger en miljon)!! Rekade vacker hamn i Torhamn, åt fantastiska smörgåsar på caféet Sött och Salt här i Kristianopel, även eftermiddagstur dit och underbar glass, solade fejsen lite på em, sov t.o.m. lite middag och sen full rulle igen.

Vi blev nämligen inbjudna till andra campinggäster, ja som vi talat med lite under dagarna här och också träffade i förrgår på puben. När vi gick förbi deras ställe på dan så fick vi alltså inbjudan till kvällsvickning, självklart tackade vi ja och gick dit i kvällningen igår (därav noll blogg i går alltså). Vi tog med lite vin och ost vi hade i kylen, de bjöd på goa snittar, annat vin, öl och trevligt sällskap! Freddan låg helt utslagen i deras förtält precis hela kvällen och vi fick nästan bära honom hem i nattmörkret (tur det finns ficklampa så becksvart som det blir).

Idag har vi varit iväg och rekat Karlskrona igen, lunch på Grekisk restaurang samt hittat liten Marimekko-butik att shoppa i härute hos oss i Kristianopel. Just det ja, hann med att handla lite från lokala keramikverkstaden härute igår också, mycket att redovisa i bilder sen!

Över och ut, nu är bloggtorkan här igen till slut .....
Postat av: Anna-Karin Edlund
URL: http://www.dptjejer.blogspot.com 2009-08-20 / 22:40:00

Ja nu känns det bättre men det var lite segt har varit hemma hela veckan. Men nu är jag laddad inför helgen, åker till Cecilia imorgon bitti o sen vidare förbi Linda en sväng o sen bär det av, ska bli så himla kul.



Ni verkar ha det jättemysigt, förstår att ni inte vill hem.



Kram


Postat av: Linda
URL: http://hummingbird.blogg.se/ 2009-08-21 / 20:08:29

hihi ja den där bloggtorkan drabbar oss alla ngn gång;)

Ja, jag är van kan man säga,inte låser man dörren när man är hemma;)hihi,ja liite får man bjuda på sig själv..=)Alltid kul...haha hela bloggvärlden blev drabbad av en nakenchock kan man säga...ojoj;=)


Postat av: Cecilia
URL: http://bremarkcecilia.blogg.se/ 2009-08-21 / 21:23:45

Hej har frågestund på min blogg och vill jättegärna att du frågar en fråga, det skulle vara super snällt ! Tack i förhand.

Puss !


Postat av: Dvärghundspossensen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok 2009-08-23 / 15:43:09

Kan föreställa mej Freddan helt däckad. Man vet ju hur dom små vovvarna blir när det har varit mycket intryck och sen bara kollaps... :-)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?