Hemma i vår vackra stadsdel

igen är vi, the B's, detta efter en snabbvisit i likaledes vackra Östergötland! Vi har varit hemma sen cirkus 13.30, men det vackra vädret lurade ut oss på altanen direkt vid hemkomsten. Nu lite solpaus och mat, sen ut och må gott därute igen!

Vi har hjälpt svärmor/mor (min o L's) att flytta lite pinaler från förråd till nya Herrgården de köpt och ska flytta permanent till, hyrde släp och drog dit i fredags efter att L arbetat färdigt för dagen. Fick också nöjet att ge bort en fin bäddsoffa, denna står nu i ett av de stora rummen på bottenvåningen och blir en perfekt plats att koppla av i för dem och också oss när vi kommer på besök.

Gick rundtur i fredags kväll, åt kallskuret till sen middag och sedan satt jag, L och I uppe till 02 och tjattrade om allt och ingenting, underbart trevligt som vanligt.

Upp tidigt för att åka och lasta ur släpet samt se ägorna (som huset, stooooooora sådana) och sedan var det dags för besök hos bonden med familj och såklart deras små Chihuahua-valpar, 3 till antalet och 7 veckor gamla, 2 härliga hanar och en sockersöt tik (OBS! alla tre är kvar, hon var för duktig att hålla koll på oss presumptiva valpnappare, suck). Lite vin på altanen för mig och I och sen skjuts till badet, enskilt bad i "egen" sjö, underbart fint.

Middag och lite prat, men en tidigare kväll då vi var både trötta efter kvällen/natten innan och ju skulle iväg tidigt idag på morgonen, lämna släp och göra färdigt för jobbvecka som stundar!

Nu, över och ut, nu är pausen slut!
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?