Vad hann vi med i helgen då

när allt kommer omkring? Jo, hela listan faktiskt, detta trots att vi faktiskt inte tog ut oss (som vi nu gjort i månader i sträck) - mycket trevligt har vi haft det (t.o.m. trots urusla Mfestivalen, inget kan rucka på ett vinnande koncept, dvs vår familj på postiva livsvibbar just nu)!

Både lek och träning med hunden, inne såväl som ute, funkar jättebra och tjejerna är suveräna med Fred, visar honom tydligt, vänligt men bestämt att han kan chilla med dem såväl som med oss!! I morse trängdes alla 5 i hallen för att säga Hejdå, kramas, pussas - Fred bara stod där, behövde inte ta hand om någon av oss och var lugnet självt!! Ni som vet vad vi jobbat med inser ju vilken Hallelujah-moment-känsla detta är för oss, som att få hem en ny hund nästan!

Dessutom fick vi se Sophia träna hundmöten, allt sett från ovan så att säga - jag stod och kollade en jättefin hund från Johannas sovrumsfönster, och ser då Sophia komma med Fred från promenadvägen. När Sophia får syn på mötande hundekipage, man med två hundar varav den ena var mitt tittobjekt, Sophia tar då över kopplet och Fred till sin vänstra sida, för att inte vara på samma sida som mötande hundar, tar också ett litet kliv åt sidan för att inte komma för nära. De mötande hundarna sätter i gång att skälla och drar mot Fred, medan Fred bara tittar och vill också fram såklart, skäller inte och Sophia bara går på, Fred väljer att följa henne och ignorerar vovsen!! Så härligt att se, vår kille mognar till sig mer och mer och är så följsam med oss i familjen, HURRA säger jag!

HugsiHugsiΦ
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?