Familjesamling igen, nu i nytt hus!

Så var det dags för familjesamlingen igen och nu för första gången i det nya huset, dvs att barnen kommer in där Fred redan är så att säga.

Tjejerna dök in vid 7-tiden i går morse, Fred voffade, sprang ut i hallen och när vi kallade tillbaka honom efter att han "luktat av" tjejerna, så kom han och allt var lugnt. Tjejerna kunde sedan gå omkring utan fotattacker och vi gjorde oss klara att dra till jobb. Puss och hej i dörren alltså!

Lite annorlunda kväll och hemkomst, då vi i stället för att få hem sonen/bonussonen i taxi, själva åkte och hämtade honom efter jobbet, alltså hade vi vov, son/bonusson och oss i bilen hem. Väl hemma gick vi in, jag och bonus, medan vov och husse tog en promenix. När sedan Fred kom in igen, var allt cool, han skulle sniffa lite på Jonathan och var en snabbis inne i äldsta tjejens rum, sedan lugn (jag själv hälsade inte alls på honom, tittade inte åt hans håll ens).

När yngsta tjejen kom ner för att följa pappa till affären och storshoppa, så drog Fred dit och skulle först markera med skall och lite fotmorr, men kom av sig när ingen brydde sig att han var där, återgick till sitt mattliggande i stället.

När sedan matkassar, husse och lill-matte kom hem igen och stökade i köket, ja då satt jag och bonus och tittade på TV på övervåningen, satt och lyssnade efter hur det skulle gå med Fred och fullt ös i köket - inte en morrning, inte en tillsägelse från vare sig husse eller lillmatte, var nästan tvungen att höra efter om hunden verkligen var där!! Very Happy

Kvällen gick i samma tecken, enda fotintresset med halvmorr var när vi skulle bädda till sonen/bonus, men då var det halsbandshåll och över på knappt en riktig hållning så att säga. Denna händelse kan kanske härledas till att nya bäddfåtöljen nu huserar i vårt sovrum och där ska också sonen/bonus ha sin hörna när han bor hos oss 1 vecka per månad, vi var helt enkelt för många även om ytan är stor så tyckte han kanske att han skulle markera!

När väl sonen/bonus ligger i sängen, låg han ett tag och småskrattade för sig själv, vilket triggade Fred att skälla på honom, vid varje skäll skrattade och kluckade sonen/bonus än mer, vilket i sin tur triggade hunden mer - aha, uppretning på hög nivå från lill-husse! Efter tillsägelse till dem båda, så blev det strax tyst och lugnt och hör och häpna - alla har sedan sovit som stockar, hunden har sussat i sin bädd i en hörna, sonen/bonus har andats tungt i sin hörna och jag och maken har legat i vår stora säng, sussat sött blandat med att lyssna på de andra två, när sonen/bonus rört sig i sin säng så har Fred snarkat vidare, inte rört en muskel - funkar det här verkligen? direkt? kan det vara möjligt? så har vi tänkt när vi vaknat till under natten!

Alltså, första kvällen och natten med gänget har alltså funkat helt suveränt, härligt motiverande är dessa framsteg må jag säga!!

Så lugnt och skönt för Fred att slippa ta hand om allt och alla hela tiden, det märks att han mår bra av att vi tagit tag i livet med och kring honom och blivit bättre på att läsa honom och hur han känner i olika situationer med oss i ombytliga familjen!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Lena & Co
2009-01-27 / 09:42:41

Det tar sig sa .... ;-) duktigt jobbat gänget!!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?