News from us movers

kommer härmed i form av ett "litet" blogginlägg!

Nu är snart gamla plejset tömt på saker, bara vinden och några saker i garaget kvar att packa ihop, antingen till nya eller till tippen direkt, skall checkas av i kväll efter jobbet. Urstädat och fint är det (gjordes i helgen, i lördags med hjälp av mor och Bo, igår på egen hand), doften av såpa ligger fint i rummen och det känns lite konstigt nu, tomt skal där våra minnen nu ligger i tom luft, saknar oss i huset liksom .... kanske släpper dessa känslor när allt är klart och vi inte längre står med två hus!! Hoppas det, känns så vemodigt nu faktiskt!

Så, back to business, sluta svamla bruden ;-) och kom till saken, hur det gått med och för Fred!! Jo, nu i helgen började han slappna av, slutade helt med bevakningen och springer inte efter någon ur ett rum direkt för att kolla vad som händer, lägger sig i sin nya bädd i vårt kontorsrum och bara är eller så demolerar han sin tygelefant på innehållet (som nu ligger tussvis i hela huset, gulligt värre *hehe*), springer med den i munnen "taramptaramp" och skakar den från ena sidan till den andra, lägger sig ner och biter lite - men framför allt, han är otroligt mycket coolare än i början av förra veckan!

Det känns som om vi då gjort rätt med och kring honom eftersom han nu faktiskt är så lugn igen, vilar verkligen när han vilar och har inte ens en gnutta parabol framme, samt att han sover som en stock hela nätter igen, skönt att se! Vårt tålamod samt att vi gör samma allesammans har givit resultat - HURRRAAAAAAAAAAAAAAAA va bra det känns, ni anar inte! Tjejerna och vi har kört exakt lika hela tiden de senaste dagarna och det blev bara sååå bra, hurra för oss som team säger jag bara!

Nu är det dags för lunch med arbetskompisarna, ses snart!

CyberHugsΦ
Postat av: Lena
2009-01-12 / 12:09:54

Haha litet blogginlägg!! vet du hur man gör VAAAA!! ;-) Vi saknar er också ska du veta, måste ses snart innan abstinensen blir för svår!! Lördag kväll hos oss??


Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2009-01-12 / 14:20:12

Ja, det är bara att klappa dig själv på axeln. Det är väl din förtjänst att Fred mår bra eller hur?!


Postat av: Arandur
URL: http://arandur.blogg.se/ 2009-01-12 / 14:24:40

Hoppas du får en bra dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg :P


Postat av: Svar från Mia till Lotta
2009-01-12 / 14:58:01

Nä inte bara min förtjänst (men nästan bara min asgarv svårt att vara ödmjuk då man vet att man är bäst hehehehe).


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?