Nytt år, nya möjligheter!

Ja, så blev det så 2009 då änteligen, som vi väntade och väntade för att nyåret äntligen skulle komma så vi kunde skåla ut, skåla in och så se till att asplövet Fred fick lite ro från smällandet runtikring! Kan ju säga att våra grannar INTE kommer att vara saknade då vi flyttar, idioter säger jag bara så var det sagt!

Anyways, trevligt sällskap, gott att skåla i och många positiva saker som händer detta nya år, möjligheternas år 2009 har nu börjat och vi är redo, hela familjen att ta tag i allt det nya!

Satt också, ja inte på nyårsafton, och summerade året som gott, allt som hänt med och utan vov, med och utan barnen, med alla vännerna, nya som gamla, de man träffat in real life och de man bara mött i bloggens värld eller genom andra man känner och i brevskrivarform - summan av kardemumman var många positiva känslor, men också avsked och avslut på gamla bekantskaper, tankar i och kring dem gör ibland fortfarande ont, mest för att vissa saker känns oavklarade och kanske också lite orättvisa, men som de säger "Tiden läker alla sår ... ", ja så är det nog och kanske har de nya bekantskaperna lyckats lägga bomull runt "såren" med sina härliga personligheter och läkt utan tidens påverkan.

Så, nu får vi rensa ut det gamla som gör ont och som inte känns bra, rensa i mapparna, de riktiga och de man har inombords och så tar vi nya tag, detta år 2009, med och utan vov, med och utan barnen, med och utan vännerna, de gamla, de nya, de nygamla osv och så ger vi plats för skrattet, glädjen, lyckan och allt det som gör att man mår bra i sitt liv!! Själv så ska jag låna vidare LottaS härliga humor, hennes "nyårslöfte" att ta med skrattet till 2009 och om jag går ner mig i "depp-träsket" ja då ska jag bara kika in till Lotta och bli på bra humör igen, hon lyckas alltid oavsett vad hon skriver om!!

Välkomna in i det nya året från oss i Estockholmo, hoppas vi ses för trevliga möten, in real life och härinne i bloggens värld såklart, må så gott alla och ta hand om er väl detta år (också om ni var duktiga ta-hand-om-er-självare förra året), see you around folk's!

Just det, en liten hälsning från Freddan också i form av en lite nyårsbilder ... han får alltid med sig minst en pläd då han går ur sin bädd, fastnar liksom i hans lilla sabelsvans och ser så sött ut!! På en bild lyckas han i alla fall att få med sig hela pläden, som ett hästtäcke ungefär, men så är sabelsvansen innuti också denna gång (bilderna är klickbara för större alternativ som vanligt).
Fred och hans bädd del 1 Fred och hans plädar
Fred och hans pläd del 2 Fred och hans pläd del 3

NyaÅretHugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2009-01-02 / 15:27:50

Jodå, valpsjukan är värre än någonsin! Men jag har besinnat mig lite. Det är ju en golden jag vill ha så nu har jakten börjat på en riktigt fin valp. Jag ska inte ta första bästa goding jag hittar. Dom är många!!!


Postat av: Lena & Staffan
2009-01-03 / 17:02:21

Räknar oss SJÄLVKLART till de nya "förgyllarna" (fniss, you know what I mean). Guldstoff från oss till er, är så glada att våra hundar förde oss samman!! Inflyttningspartaj snart, visst då!!!! ;-)


Postat av: Mia & Leslie
2009-01-04 / 18:52:27

Visst är det så, ni är GULD och förgyller allas vardag!! Såklart det blir partaj, flera, allt för att förgylla fler dagar/kvällar och alltid hittar man en anledning att fira - typ hittade klippkortet till bussen på morgonen, har rätt kläder för rätt väder, fått på hunden kläder på rätt "köl", vaknar till en ny dag med sin underbare vid sin sida, har vännen i telefonen som säger sjukt roliga saker på telefonsvararen varje gång man inte hunnit svara, slagit rekord i brevskrivande till vännerna trots att man ses varje vecka - kort sagt, allt är värt att firas, många gånger om och i stort som smått! Ringer om vi behöver mer flytthjälp, tack för att ni frågar!!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?