Vår helg

har varit rätt hektisk, kan man lugnt säga, se nedan.


  • Fredag efter jobbet - Ikea för att inhandla skrivbordsskiva, ben och hyllsystem för kontor och tvättstuga (skena vägg och hyllor till),  sedan hem för att ha helg .... bra dag dock att gå på Ikea, inte så mycket folk (inte så konstigt, det är väl helgledigt man vill ha egentligen, suck). Träffade dessutom bekanta för trevlig fikapaus, såna behöver man för att orka vidare!
  • Lördag - släp från tidig morgon, tog ett fullstort så vi skulle rymma mer och slippa åka så många vändor. Fyllde släpet med allt från förrådet vi hyrt och nu skulle utrymma - vårt garage är nu fyllt. Till "gamla" huset och tömma förråd och garage för att så till slut, eftermiddag, ta en långpromenad med vov och sedan och sluddra i soffan, vi var helt slut!
  • Söndag - montering av inköpen gjorda i fredags samt ännu en liten tur till Ikea, denna gång för att inhandla en bäddfåtölj till sonen/bonussonen, bäddmadrass mm. Hem och monterade den också samt satte den på plats - blev toppenbra (vi får kanske slåss om denna sovplats, dunderskön och kommer att räcka längdmässigt ett tag också, 205 cm mot den andra vi tittat på 188 cm, där är ju killen snart i längd). Just det, hann med att hämta lite lampor från old place också, dem tog vi i samband med kvällspromenaden. Sluddrade oss sedan igenom resten av denna kväll, helt slut i kropparna var vi! Så kul när jag fick frågan "I vilken låda har du lagt laddarna till mobilerna" "Jo, de ligger i en brun låda märkt K-RAUTA" Bra svar från hjärndöda klubbens ordförande, eftersom alla kartonger är därifrån .... lite trött!!

Så idag, måndag, har vi träningsvärk i armar ben, in- och utsida lår, bak- och framsida gäddhäng (hehehe), i nacken, ryggen ... ja, inget ställe glömt tror jag, nu vill jag aldrig flytta igen!

I morse kom barnen, vi möttes nästan i dörren då vi drog iväg till våra jobb, ska bli trevligt att prata lite mer när vi kommer hem! Sonen hämtar vi på väg hem! Blir en något annorlunda dag, då det Energideklarerades hemma i förmiddags, ja då kan man inte både komma sent och gå tidigt för att sonen kommer hem, alltså hämtar vi honom på vägen!! Bara de inte glömmer att hämta honom i morgon bitti (det har hänt att han åkt ena vägen och ingen bokning varit gjord åt andra hållet!!!! dåvarande chauffören hade koll och ringde oss och frågade, suck), vi får påminna!

Ha en bra kväll, see you soon!

HugsiHugsiΦ

Postat av: Lena & Co
2009-01-27 / 09:47:39

Blev så matt av er helg, ännu en aktiv sådan, att jag knappt orkade kommentera!! Skönt när ni kan slappna av lite och navelluddspilla lite som du brukar säga!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?