Wow vilken helg!

Oavsett vad som händer framöver så kommer denna helg att ligga högt på topplistan länge, länge - WOW va skönt när saker och ting faller på plats!

I fredags började budgivning på vårt hus, ingen thriller i världen är mer spänningsframkallande än en sådan kände jag efter fredagens sista sms! Nu kom de äntligen, de blivande köparna som verkligen såg vårt hus, möjligheterna, allt vi gjort, kärleken som ryms i och kring vårt hus - de såg det och kände som vi - gissa hur skönt det kändes!!

Lördagen fortsatte med budgivning och sedan på söndagen var det bara en kvar, idag skrev vi avtal hos mäklaren och snart är vårt hus inte vårt längre, de får nya, jätte-trevligt par by the way, ägare. Några med nya vyer, nya planer för huset och dess omgivningar, kanske några vi tänkt, kanske helt nya, men framför allt några som säkert kommer att färdigställa många av våra planerade projekt för att de ser husets potential från hur det ser ut idag! Välkomna hem säger vi till dem och samtidigt oss själva till vårt nya hem, nu kan vi äntligen börja bo på riktigt liksom!

Så har det hänt verkligt härliga saker med Fred och hans varande med och kring oss, visst det har lutat åt det här hållet ett tag, men flytten och alla bestyren runtikring stannade av hans "utveckling" en aning! Det blev ju lite hetsigt att flytta för honom och det tog lite tid (men mindre än vi trodde att det skulle ta) att komma ner i varv igen, nu är han verkligen där, vår duktige kille!

En sak som fascinerar oss båda är att han som är van att egentligen bara bo på en våning (han var nästan aldrig uppe i Sophias rum tidigare, enstaka gånger bara), så snabbt har vant sig vid att han bor på två våningar här!! Att han kan gå upp eller ner och vara på egen hand, ligga i någon av sina bäddar (en uppe och en nere), han behöver inte veta var vi är och han behöver absolut inte vara där vi är - han är cool helt enkelt!! Igår kväll gick han upp och lade sig i sin fåtölj, fast vi satt i köket och pratade, härlig känsla när man både ser och känner hur avslappnad han blivit!

Jo, en sak till som hände igår - vi tog ut lite grejer på altanen och vips så smet lillkillen ut, drog iväg som ett skott och i mörkret såg vi bara en brun fläck som försvann ur vår altanlampas sken. Eftersom vi inte har något staket runt tomten, ännu ska jag tillägga (projekt 1 på nya adressen till våren alltså), så kände vi först "Shit, nu får vi dra runt och leta efter vår hund också så här på kvällen, kul projekt verkligen" men så tittade vi bara på varandra och ropade på hunden, ingen reaktion, så vi gick in, stängde dörren till altanen, gick in i köket och stod där i några minuter. Så gick vi ut på altanen igen, nu för att flytta lite på det vi ställt ut (lite teater alltså) och så klampade vi lite på altandäcket för att slutligen ropa en gång till på Freddisen - och vem kommer inte som ett skott om inte lille raringen!! Han ville ju också vara med och kolla vad vi höll på med! Skönt att det funkade med denna "manöver", staketet skall dock upp ändå, säkrast så!

All for now, återkommer en annan dag om mer info om helgen!

HugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2009-01-20 / 09:47:03

Så skönt när allt fixar sig efter allt jobb. Grattis till försäljningen.


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?