The Hangmatting-people

are back in town!! Hemma från 2 underbara veckor på den fantastiska grekiska ön Thassos, alldeles för kort tid känns det som vi varit där, men så är det ju alltid när man kommer hem från trevliga resor!

Foton kommer så småningom, idag tänkte jag bara skriva några rader (försöka få det kort hahahaha) och sedan blir det mer kött på benen till er alla, idag är det Fred the vov-dag eftersom vi inte setts på så länge!

Alltså, lite kort intro från oss Thassos-lovers;

Första veckan träffade vi först våra trevliga grekiska vänner, sedan kom resande, svenskar, från annorstädes i Grekland till oss på ön och stannade fredag till tisdag, sen åkte de "hem" till sitt igen och vi njöt vidare av öns vackra stränder samt det rika kulturutbudet.

Andra veckan kom bror och brorsbarn ner och helt annat tempo och önskemål om dagaktiviteter, lekfarbror Leslie var hårt ansatt denna vecka (spela strandtennis, spela boll, spela volleyboll, göra ditten och göra datten).

Fina presenter fick vi med oss hem, en höll inte på att gå igenom tullen! Det var en marmorbit som en av våra grekiska vänner målat guden Poseidon på och signerat, denna upptäcktes ju i tullen, men lyckligtvis fick vi med den hem (bild kommer).

Avslutningsvis - vi har haft det underbart och är totalt tillfreds med livet just nu! Ibland behöver man bara komma bort från vardagen en stund och koppla bort alla måsten för att se sitt liv som det ser ut, helt enkelt underbart!

Hoppas ni alla haft en sagolik sommar so far and more of the same stuff, över och ut!
Postat av: MadMolly
2009-07-16 / 09:10:29

Ååååååhhh vad jag har längtat efter dig...hahahah.

Nästan så knappt kan hålla mig i från telefonen ju...hahahah. Men men, är det Fred-dag så är det...Hoppas vi hörs snart, vill höra allt om er underbara semester.

Kram


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?