Dagens vov-genomgång

dvs veterinärbesöket gick hur bra som helst tänkte jag berätta, just fått inside-information från husse som kom därifrån för en stund sedan.

Freddan var hur cool som helst och veterinären var impad över hans lugn och särskilt att han inte var stressad alls, annars hade hon erfarenheten att en hel del pinnar varit stressade i just undersökningshänseende. Samt att de redan när de träder in i lokalerna brukar börja flåsa. Dessutom hade hon träffat en del bitska varianter av dessa vovs, varför hon frågade vilken sort detta var (typ om munkorg eller ej). Husse vågade säga att han såg lugnet i Fred så det skulle inte vara någon fara.

Härligt när hon alltså kunde klämma och känna, på bollarna, kring njurarna, i och kring hans ansikte, kollade mun och tänder, en helgenomgång och inte en ansats till stress! HURRRAA är ordet att använda i detta läge, vår vov har blivit stor! En eloge till husse också, han var ju den som såg till att Fred kände sig precis så trygg han ska känna sig, oavsett miljö och att det här var inget att oroa sig för, husse lugn = vov lugn!

Allt för nu och som en Nina sa "över och ut"
Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok 2009-06-24 / 21:30:53

Vilken duktig liten Fredde! :-)Men det är trist egentligen att folk ska behöva bli förvånade över att ens pinne inte är ett litet monster...


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?