Helgen som varit

har varit fantastiskt härlig! Förlåt, för de få inläggen, har haft annat för oss sen drinkarna hos grannen i fredags (typ lördag = bota huvudvärken *hehe*).

Vistats ute har vi gjort på heltid hela denna helg, antingen i solen eller i skuggan. Fred har vi vid flertalet gånger tagit in för avkylning, han är inte så smart ibland, utan ligger kvar mitt i stekhettan och flämtar, nosen är alldeles blöt och han ser ömklig ut. Tidvis har han dock varit i skuggan nere på gräsmattan, under trädet och där mår han mycket bättre kan man se.

Stora tjejen var den enda av oss som "jobbade" i lördags, men så drack hon inga drinkar heller på fredagen, bra där! Hon tog plats under äppelträdet, satt i en stol och klippte grenar ner i säckar, superduktigt. Efter detta hämtade hon en tjock bok och en vattenflaska och bänkade sig i skuggan under samma träd. Jag och L turades om med hunden om sol- respektive skuggplats under dagen. Sill och potatis, lax, ägg med rom mm åts ute i det vackra vädret, mmmm det är sommar det!

Söndagen gick i fixa-färdigt-staket-stommens tecken, gräsklippning, lite solning (och skuggtagning blandat) samt en avslutande middag på krogen, ingen orkade med att laga mat själva utan ville bli uppassade, samt att det ju var en trevlig avslutning på våra veckor med äldsta dottern/bonus. Pizza för alla denna dag, mums och smaskens va gott!

Lämnade hem dottern nu på morgonen och hon har det så förspänt att mor hennes har pool, så där kommer hon nog att hänga idag (undrar om man får komma och joina)!

Ha en bra dag, vi ses när vi ses, över och ut!
Postat av: Emma Damm Drawings
URL: http://emmadamm.blogg.se/ 2009-06-29 / 14:47:41

Åh goa du :-) Nej jag har inga droppar. Kanske ska ta och skicka i väg ett meddelande till sambon om att han ska köpa hem det när han kommer hem :-) Jag förstår att det är varm att sitta ute och måla. Det är ju varmt bara att stå i solen ett tag. Men ja det lät snyggt med tjärbrunt :-) Massa kramar till dig.


Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok 2009-06-29 / 17:54:45

Ja man blir lat när det är så här varmt. Fy f-n. Varför kan det aldrig vara lite lagom? Men ni verkar ha haft det skönt iaf.


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?