Pingstdagen 2009

Började med förmiddagsfika och frukost på altanen, lite uteliv för vov innan vi skulle dra oss in mot staden. Gröna Lund hägrade denna soliga söndag nämligen.

Vi hade helt förträngt både Marathon och veteranbilsuppvisningen i stan. Inga lysen funkade pga det förstnämnda och totalt kaos för de gamla bilarna släpptes ALLTID fram före alla andra fordon, dessutom fick vi inte åka ut på Djurgården, alltså omgrupperingstajm. Tur att husbandet hittar så bra i stan att han kan komma förbi kaos av detta slag. Vi tog oss till Slussen, OQ8-garaget med bilen och så färja över till Grönan i stället.

Väl över var det till att köa för våra femkampshäften, gick rätt bra och så äntligen var vi inne på Gröna Lund. Häftigt, jag har inte varit där på länge, länge, så det var kul att se hur det förändrats. Började med dryckintag på Tyrols uteservering, vi ville ju bestämma vilka grejer vi skulle köra i femkampen. Alla tre fick sätta sin initial vid det som vi helst ville göra och sen gjorde vi en demokratisk bedömning och tog beslut.

Gick vår bana och hade jättekul, vissa saker var vi verkligen helt kass på, men roligt hade vi så det fick ta överhanden. Efter en hård match så slutade jag som etta, maken som tvåa och "dotern" som god trea. Mjukglass med allehanda toppings och strössel i pris för oss alla och sen skulle vi göra de två åken som ingick i häftet. Eftersom S inte gillar fartfyllda grejer valde vi, igen demokratiskt, att göra en grej hon ville och en grej alla tre ville. Hon valde Lustiga huset och vi Radiobilarna, faktiskt båda vad alla ville göra, mycket lyckat alltså.

Avslutade på Tyrols uteservering med en sen lunch - jag och S tog varsin räkmacka, enorma och superfina räkor, vi njöt ikapp och skålade för dagen. Husbandet valde härligt stark korv med sauerkraut och god potatissallad. Mycket nöjda åkte vi sedan färjan över för att hämta ut bilen och åka hem, vilken härlig dag!

Väl hemma var det ut på altanen och avsluta denna dag med lite sol och vovlek, fler såna här dagar är vad vi önskar framöver! Bilder kommer i ett eget inlägg! Vi ses snart igen!
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?