Semester, hur gör ni

med passning av hus, vov (om den/de inte kan följa med alltså) osv?

Vi hade och har tur med den biten (so far so good), i förra huset hade vi närmsta grannarna som husvakt och tillika blomstervattnare. Vi gjorde samma hos dem och hade nycklar till varandras hus, ända fram till flytten då det blev lite svårare att ha sån uppsikt som tidigare.

Nu har det visat sig att vi har lika trevliga grannar här som på förra stället, även de tjänstvilliga när vi varit borta, faktiskt även de mittemot oss ställer upp. Inga nycklar bytta än, men det dröjer kanske inte så länge! Hittills har vi ju haft andra som haft koll, påsken då vännerna kom och bodde i vårt hus och nu om vi åker så har vi min svärmor som kollar upp stället.  Vi har alltså trippelkoll på vårt ställe oavsett om det handlar om 2 dagar eller veckor vi skulle vara borta, skönt att veta!

I sommar kommer även vännerna hit igen, men då ska vi vara hemma själva också delar av den tid de bor hos oss, resten får de ha huset för sig själva (när vi gör vår London-resan t.ex.)

Vov, ja honom lämnar vi på pensionat. Ett där vi har fullt förtroende för ägaren med familj, de har fantastiskt bra hand med sina gäster och tydliga, raka och hundförståeliga signaler, perfekt för oss alltså!

Så, hur gör ni med detta?
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?