Träffade Freds ena syrras matte

idag när vi var på djursjukhuset här i Spånga för att boka tid till vovgenomgång/service. Lugnar er med att det var en kontroll enbart för att han ska få utskrivet kortison ifall de hemska huggisarna nafsar honom i hasorna nu i sommar, en kontroll de vill göra när hunden aldrig varit hos dem tidigare, en hund-makeover alltså!

Anyways, Fred och Katta (som matte till syster Meja heter) trivdes ihop, precis som de alltid gjort, kanske för att Katta alltid är likadan när de ses, tar ordentligt i honom, puffar upp och klappar om, men överdriver aldrig. Vi har känt samma med hennes hund Meja, kanske för att de syskonen (de rödbruna) är rätt så lika i sättet, busar likadant och kommer emot en på samma sätt när man träffas. Inte lätt att förklara, men någon kemi finns där tvåbent till fyrbent och tvärtom, de har alltid haft lätt med oss och varandra, kul att se.

Så, nu får vi verkligen ordna en dejt så att syskonen får rusa av sig ordentligt tillsammans, ringer på en gång eller väntar till  i morgon såg jag just!

Ha en underbar tisdag, ses snart igen!
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?