Fortfarande inte helt bra

något virus cirkulerar i kroppen, inte bara min utan också i makens - huvudvärk, ont i kroppen, allmännt trötta är vi just nu! Gudskelov så har vi en hund som klarar av att inte dra iväg på grejer, han chillar när vi chillar och han är med på tåget när det är dags för avfärd, alltid redo vår lille vov!

Visst, små kortare promenader har vi tagit, men vi har inte busat med andra vovs (eller tvåbenta) denna helg, tagit det lugnt på hemmafronten och chillat med filmer och mys! Storfot (Jonathan alltså, 14-åringen med storlek 45 i dojjor, typ skymmer en hel vov om han hamnar bakom dem) har varit pigg och alert och tagit täten tillsammans med Fred då vi varit utomhus - kul att se hur de bondar de där två (äntligen kanske man ska säga).

Inomhusträningen - lätt att få Fred redo, lite gotta, ibland leksak, vänta och lägga ut en rad av godis på golvet ut mot vardagsrummet - han är såååå duktig på att vänta på sitt "varsågod" - faktiskt t.o.m. då vi går runt hörnet och inte syns, han ligger eller sitter kvar och väntar (kärlek). Leker själv gör han också bra, han ser så lycklig ut när han springer med sina grejer - piper med bollen i munnen eller slänger med sin tygis, alternativt får ut godis ur sin gömmeleksak med rep (kommer aldrig ihåg vad den heter, suck).

Måste nog lägga ut en bild på vår lille träningsvillige kille, kommer hääääääääääääääär samt med pip-bollen som är favvoleksak nr 2 (klickbara för större variant som vanligt):
Härligt uppmärksam vår lille vän!
 

Pipbollen favvo nr 2
All for now, see you soon!

HugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2009-03-30 / 12:45:14

Nej men snälla nån då! Inte varit här på ett tag skäms Många krya på er kramar från Skåne!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?