Fredthevov's eskapader

ja, den lille mannen är för skön, men har förstått att han i pinnevärlden är HELT NORMAL på alla sätt och vis! T.ex. detta med att proväta allt man kommer åt - frigolit, kartong, allt man tappar (så man får verkligen akta sig att inte tappa något "farligt" på golvet för vår lille vän) och så exemplet gosedjuret TanigeTord, ni vet han som låg som en slakis bredvid Freddan i köket häromdagen (se bifogad bild)
Ohhh va roligt
han som blivit av med sin fyllning och nu är jakt-trofén som skakas fram och åter!!! Jo, nu när han är tömd på sitt innehåll, vad göra mer då än skaka?? Jo, man kan börja äta upp honom den tanigeTorden tänker Fred och tar små munsbitar!! Vi har haft koll så bitarna inte blir för stora för honom, men hann inte med igår kväll (ja de är ju snabba som illrar de häringa fyrbenta vi har) - han tog en stooooooooor tygbit, svalde krampaktigt, kräktes upp och skulle äta upp biten igen!! Precis när jag skulle sno åt mig tygbiten ur hans hårt sammanpressade mun, tänderna hermetiskt slutna, jag bände men han svalde med möda och godonk så var den nere på väg till magen!!

Nu på morgonen har han varit lite gnällig - gissa om ont i magen tror vi - men fick nu rapport från Pooo-master husse som meddelar att en bit rosa-blått tyg kommit ut inlindad i en pooooo - kan det vara delar av TanigeTord-biten tro!! Nu ligger FreddieLeddie och sover sött, sötot!

All for now!

HugsiHugsi
Postat av: Linda6
URL: http://linda6.blogg.se/ 2009-03-19 / 11:33:31

Tack ska du ha =) Kjam


Postat av: Britzyk
URL: http://www.bellocean.com 2009-03-20 / 13:46:50

fin bild på terror Fred :-)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?