Familjen

samlad igen (hann inte skriva igår, första dagen vill man ju umgås när vi ses efter två veckor). Jonis var nysnaggad och har inte "pillat" bort fält av skalpen, Sophia sken som en sol redan på morgonen (pigg eller, vi var aningens tröttare). Middag ihop igår efter skjuts som kom 40 minuter sent, idag kom den 1 t 10 min sent - trots detta var Jonis på bra humör!

Nu vankas favvo-käket - korv och oavsett tillbehör så är det favoritkäket för denne unge man, idag är det smarrig tortellini med gräddsås och ost-täcke direkt från ugnen - mums filibabba!

Resten av veckans planer är delvis bokade och delvis obokade, allt för att man ska kunna göra lite som man vill emellanåt också - torsdag = lediga allesammans, mkt kul om fint väder, men också hundexpertbesök, najzalajz, fredag = vissa av oss lediga andra jobbar (hehehehe), lördag = Täby the town and only (innecentrumet är ett av de allra bästa tycker vi faktiskt) och lite fikapaus, söndag = inget bokat, som fredagen, och alltså öppet för förslag.

Hundträningsgrej vi kommit på med Freddan:
Gå ut = då viftar man på svansen och går mot dörren om man vill gå ut, annars går man och demolerar sin flodhäst
Om vi vill gå ut på altanen och undrar om han vill komma med och vi sagt Gå ut och han går mot dörren = byter och frågar Andra dörren? = han vet skillnaden och drar direkt mot altandörren! Tar jag fram nycklarna till altandörren så väljer han automatiskt rätt dörr - lättlärda vovs dessa pinnar är minsann!

Allt i övrigt har varit bra, förutom att Jonis och hunden snarkade ikapp inatt - alltså de måste sova separat de där två, vi andra får ju knappt en blund i ögonen. Lustigt är att Fred snarkar mer när Jonis är här än när vi är utan snarkofagen hemma ??? måste undersökas - triggar de varandra, överröstar ... eller vad är det som händer?!? Lite sött var det också faktiskt - snark, snark, snörvel från ena sidan rummet och så samma från andra, ja se grabbar ;-)

Just det, the Man and only har fastnat för kanalbåtarna i London - satt och kollade filmer och sidor igår innan Jonis kom hem Jason's Trip (länkar i morgon) var en av bolagen han kollade in - mysigt ser det ut så det är bra att någon av oss rekar ordentligt innan!

Så, nog skrivet för denna gång, lite "altankänning" till innan solen inte vill mer .. vi hörs och ses snart igen, guys and girls!
Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok 2009-05-19 / 22:10:55

Haha, ofta verkar det som att dom har lättare för att lära sej egna grejer, än sånt som man själv försöker trycka in i deras små skallar.


Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok 2009-05-19 / 22:12:17

Ofta verkar det som att dom har lättare för att lära sej egna grejer, än sånt som man själv försöker trycka in i deras små skallar... ;-)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?