Freds helg

förutom med korta promenader, ja den har nog varit helt tillfyllest om vi får ett svar ur honom - det går att utläsa ur hela hans lilla person, hur han lätt lägger sig varhelst det finns plats och bara vilar - mycket spring och upptäckter för vår lille vän denna helg!

Först hade vi ju gäster från torsdag till fredag, han vande sig snabbt att dessa också hörde till oss och var sedan med oss på altanen och gräsmattan nedanför, dock i löplinan för att minimera rymningsrisken så att säga - funkade toppenbra!

Trion jag, Leslie och Fred sov sedan i husvagnen så fick alla varsin liten kuppe så att säga, funkade toppenbra såklart, Fred älskar vår lilla lya på hjul - litet utrymme men med fast plats och inget att vakta alls där inte! Dagen därpå var vi uppe tidigt, solens härliga strålar vill man inte missa att utnyttja - morgonfika med gästerna på vår härliga altan, besöket blev kvar till sen lunch och om de inte haft annat för sig hade vi nog lyckats få kvar dem ett dygn till, myyyyyyyyyyyyyyyysigt!

Fred har lekt i trädgården, med och utan oss, mest utan faktiskt - springer med sina saker fram och åter, lägger ner sina "byten", rullar över (gissa hur kul det ser ut med ett stooooort ben och hur skönt kan det vara med sagda ben i ryggen!!!!), kastar framför sig, morrar lite åt och så tillbaka hit och dit - en härlig syn att se! Sen har han kommit till oss, spanat på skator och kråkor (hmmmm ska de ta mina grejer de däringa tycks han undra), legat och vilat i solen eller i skuggan ibland, druckit vatten och bara varit! Har han skällt på förbipasserande (som är ytterst sällan, ska ta när och mot vilka vid annat tillfälle) så har vi först "tackat" för att han gör oss uppmärksam på att något händer i vår lilla värld, fortsätter han att skälla utan att lyssna på oss (dvs att efter tacket sluta skälla), ja då åker han in och efter en liten stund igen så testar vi igen! Han är superduktig på att förstå skillnaden på detta skällandes fortgående, förstår att sluta efter vårt första "tack" (oftast) och får då vara kvar med oss - vilket ju är det han helst vill så klart han fattar snabbt!

En superhärlig helg utan måsten, mycket sol och härliga timmar tillsammans - vi har inte gjort så mycket i aktivitetsväg, men ändå fått saker gjorda och framför allt - vi har varit tillsammans med våra nära och kära och familjen, det är viktigast av allt!

Ses snart igen! Hoppas er helg varit underbar den määääääääääääääääääääääääää!
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?