Dagens goda gärning

gjorde husbandet i morse innan han åkte iväg till kund numero uno denna dag, dvs han lämnade in två kassar med leksaker till föräldrakooperativt styrda dagiset här bredvid oss!!!!

Lill-killen Jonathan har under årens lopp fått väldigt mycket fina saker av sin kära farmor, men inte lekt sönder nämnvärt, vissa saker har han inte lekt med alls eftersom vi inte tagit fram allt att ha på en och samma gång. Nu vid rensning i garage kom vi så överens om att ge bort dessa saker till bättre behövande, hellre än att försöka tänka att ha loppis el dyl. Vi konstaterade att vi inte inom överskådlig framtid kommer att anordna dylika aktiviteter, så vi ger bort saker just nu.

Av minerna från personalen att döma så gjorde vi helt rätt, snacka om happy-faces hela dan därifrån och på köpet får de ännu gladare ungar, så vi är nöjda med vårt val.

Ha're, nu är det dags för te med honung och ingefära, Alvedon och rejäla mängder vatten! Ses snart igen I guess!
Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok 2009-11-12 / 17:59:03

Det är ju jättebra att kunna dela med sej så att sakerna får fortsätta komma till glädje, istället för att bara ligga och ruttna i nåt skåp. :-) Diggar förresten att du kallar din man för "husbandet". ;-)


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?