Ibland har man tur som tokiga

och idag har varit en sådan dag helt klart.

Började med IKEA och hyllinköpen, där deras totalpris för det man plockar själv var högre en paketpriset - tur att vi såg det - 220 kr billigare för att vi var uppmärksamma.

Sen gick vi in på Plantagen för att köpa ljus till nya ljusstaken jag köpt i  CarlssonKarlssons web-butik (köpte silverfärgade ljusstaken till jul, superfin tycker vi). Vi gick runt lite och glodde och helt plötsligt såg vi att de reade ut spishällar, galler osv till vår modell av gasolgrill, OUTBACK - tydligen var Weber det märket som de ska behålla, för det var bara såna grillar framme.

Spishällar, värmegaller osv till en grill är inte billigt att byta ut (från 298 kr till 498 kr per del kostar de vanligtvis) och byta dem kommer vi ju att behöva göra så småningom. Gissa om vi tog tillfället i akt och inhandla dessa saker idag - svar JAAAA!

Kostnad för 2 grillgaller, 1 bakplatta (som man sätta i grillen och exvis koka grönsaker, såser i medan man grillar), 1 stekhäll och 1 värmegaller blev hela 447:50. Innan rabatten skulle kalaset gått på 1541 kronor - en rabatt på 1093:50 - inte tråkigt en endaste sekund tycker vi!

Hej o so long folk's nu ska vi dansa in i garaget igen, glada i hatten t.o.m. utan rusdrycker, man blir sån av kap typ som dagens!
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?