Saker på våra "wanting-lists"

kan nog göras hur långa som helst såklart, men här kommer lite av vad vi tänker, planerar, vill, hoppas inför året som kommer och åren därefter;

Familjen
  • får fortsätta att må bra allesammans, såväl tvåbenta som fyrbenta - att ha hälsan är ju ändå det allra viktigaste att hoppas och tro på
  • fortsätta göra upptäckter tillsammans i stort såväl som smått
  • ja, allt som hör familjen till - barn, syskon, mor, far, bonusar hit och dit, ja alla som finns där och gör våra liv så hela som bara detta kan göra
Vännerna
  • vårda och vårdas av, umgås med, ge till och få ifrån, långväga som känns nära i tanke och ord, nära som vi träffar ofta och som ger positiv energi - alla ni som finns där för oss och som vi gladeligen finns för, any time, any day!
Resorna/planerna
  • Grekland, vårt Grekland, med många härliga resmål till att upptäcka. Blir det Thassos för fjärde året i rad nästa sommar? Eller blir det Kreta för tredje gången? Eller tar vi och gör en båtluff i Kykladerna kanske? Oavsett så finns landet i våra tankar och i våra hjärtan, länge, länge, kanske för alltid!
  • Camping, inom och utom våra Svedaliska gränser - det finns så mycket fint att upptäcka i vårt avlånga land, kanske är vi där hela sommaren och riggar upp vår "hood" varhelst vi känner att vi vill vara (Orust, Uddevalla!!, Småland, Gotland, Öland mm mm). Eller åker vi till England för vidare färd mot Skottland, vi och vovvarna, kanske ungdomar med i ekipaget, ser ett sjöodjur eller två (för mycket whisky påverkar syn-nerverna som bekant).
  • Danmark, Skagen, Jylland - ja dit ska vi i alla fall, bokat redan och kanske blir vi så frälsta att vi inte kommer längre än så, vem vet!
En sak är säker, att bara sitta och spåna på vad man vill tillsammans med sin kära, ja det är mer än halva nöjet, vi skulle nog kunna resa i broschyrernas värld utan att faktiskt resa, bara vi gör det tillsammans! Life moves in mysterious ways kan man tycka, tänk att vi som ändå var så nära varandra då för längesedan, inte möttes förrän när vi gjorde, kan det vara meningen tro!?!

Över och ut, så var planerings-want-to-do-inlägget slut!
Postat av: Madmolly
2009-09-26 / 23:05:39

Jag blir toksugen på att ut och resa när jag läser ditt inlägg. En dröm jag har om budgeten håller är ju att få göra bilsemester med mina troll i underbara storbritannien. Hälsa på vänner och bekanta och bo på mysiga B&B´s. Hade iofs inte tackat nej till en greklandssemester heller förstås...hahah.


Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok 2009-09-27 / 12:50:59

Våra planer för nästa år är... en ny litten voffla i huset! :-D


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?