Chris is in the house!

Hej allihopa,

Chris heter jag och jag har fått äran att gästblogga här hos Mia medan hon och Leslie är i Grekland och njuter – man skulle ju inte direkt tacka nej till en sådan resa efter den här regniga sommaren. Så jag hoppas och vet att de njuter deluxe!

Vem är då jag? Chris, 26 år, mamma och hundägare såklart! Som ni då förstår är det via hundarna vi har träffats Mia och jag. Dvärgpinscherägare är vi båda två och sötnosen Goliat är mitt barnbarn <3

Mycket av min tid går såklart åt till hundarna och min son. Hundarna är en del av vår familj och följer med i alla miljöer och klarar det utan problem. Det är ”jobbigare” att ha barn än lätta hundar som alltid fungerar överallt och lyssnar. 

Inredning brinner mitt hjärta för och jag längtar som en tok tills vi flyttar till vår nyproducerade lägenhet i höst. Med en minst sagt annorlunda planlösning, så blir det en utmaning att få till det, men det kommer nog bli kanon i slutändan. Att få fira jul hemma hos oss där våra familjer får plats är ju fantastiskt, men betyder att vi måste lämna vår underbara lägenhet i Abrahamsberg och det känns i hjärtat.

Hoppas nu att ni alla har haft och kommer ha en fortsatt trevlig sommar – det ska jag ha innan jag börjar jobba efter en minst sagt lång ledighet (mammaledig)

Kramar till er alla!

Linda hälsar på!

Måste först säga att det är en ära att få gästblogga hos sötaste Mia medans hon gottar sig i vin, fetaost & tzatziki, näääär´å inte alls avis! Är ni nyfikna på vem jag är så kan ni ju alltid kika in HÄR<---(länk).
Måste också passa på att säga att jag & Mia träffades via bloggen, ni har väl inte glömt att vi skall ha bloggträff den 4 aug? Hoppas ni kommer;)

Jag bjussar på dom här två bilderna på Mia när hon fick 2 foton av mig som jag har fotat;)

Mia är en givmild & alldeles underbar vän! Ta vara på vänskapen, bättre att ha en riktig vän än en massa ytliga vänner.

Kramar Linda.

Penny och käre maken gör ett återbesök ♥

I detta inlägg är vi faktiskt två som skriver. Vi är ett gift par som bloggar tillsammans. Vi trodde först det skulle bli svårt, men det går hur bra som helst. Så vi skriver även detta inlägg hos Maria tillsammans. Tack Maria för detta roliga uppdrag. Ibland skriver vi inlägg separat i vår blogg och ibland tillsammans. Vi båda älskar att blogga och i våran blogg skriver vi om hur man kan ändra sitt liv bara genom att ändra sitt sätt att tänka och genom att ta kontrollen över sina känslor. Hur man kan attrahera saker och situationer till sitt liv som man önskar genom att förstå sig på attraktionslagen. Hur man kan uppnå sina mål i livet, och leva ett lyckligare och positivare liv genom att ändra sitt fokus. Vi tänkte med denna bild skriva om visualisering. Att visualisera dina önskningar och mål är det bästa du kan göra för att nå dem snabbare. 
 
I stället för att t.ex observera ett problem som du vill ändra på, tänk på situationen eller tillståndet som du vill att det ska vara i stället. Allt handlar om vart du lägger ditt fokus på hela tiden. Lägger du ditt fokus på bristen och avsaknaden av något eller på det du vill uppnå och förverkliga? Det du mest fokuserar på drar du mer till dig av. Konceptet är enkelt och även metoden. Vem som helst kan göra det, var som helst, när som helst  och med otroliga resultat.  På ett mycket påtagligt sätt kan man säga att dina fantasier är din verklighet, bra sådana och dåliga sådana, på gott och ont. Lyckligtvis är det aldrig för sent att tänka om på något nytt, även om du nu är indragen i situationer du inte vill befnna dig i. Processen för visualisering är enkel, och det kräver inte någon avancerad kunskap eller komplicerade utstyrsel. Om du kan hitta en lugn plats att göra det på desto bättre, om du inte kan oroa dig inte om det. Gör det på bussen om du vill. Om du kan låta bli utan avbrott medan du gör det är det bra bra, om inte, är det inte ett problem. Du kan göra det med dina slutna ögon eller öppna. Du kan göra det sittande, stående eller ute joggandes. Allt du behöver göra är att skapa en visuella bild av vad du vill (inte vad du inte vill). Skapa en visuell bild av tillståndet, omständighet eller situation som du vill att det ska vara (inte hur det för närvarande, oönskat, är). För bästa resultat, när du har en tydlig bild av den verklighet du vill skapar, se till att placera dig i den bilden. Interagera med de delar av denna verklighet du visualiserar fram. Visualisering blir otroligt mer effektiv när den kombineras med genuina positiva känslor. Det vill säga, när du har börjat visualisera hur du vill att något att vara - oavsett om det är ditt fysiska tillstånd eller dina livssituationer - tillåta dig att börja känna de känslor som är förknippade med dessa önskade tillstånd. Känn hur det känns att ha vad du vill ha som om du redan är där nu - perfekt hälsa, relation du har alltid velat ha, nya bilen eller Greklands semestern, vad det nu är känn de känslor du vet att du har när den möjligheten vad det än är, blir din verklighet. 

Tre enkla steg:

1.Visualisera din önskan, och vara noga med att inkludera dig själv i den.
2 Känn hur det känns att ha den önskade verkligheten här och nu.
3.Repetera om så önskas.

Esther och Jerry Hicks som skriver mycket och ingående om attraktionslagen och allt kring den beskriver att om man kan fokusera på en enda visuell bild i 17 sekunder har den då givit effektivt och din förfrågan har hunnit ut i universum. De beskriver vidare att allt som krävs är 68 sekunder oavbrutet fokusera på din vilja för att få dig in i vibrerande linje med att låta det sedan hända.
 
En del väljer att meditera och använda visualiseringen den vägen, medan andra gör det på lunchrasten. Inget är fel, båda är rätt och båda är lika effektiva. Gör det som passar dig och ditt liv och vill du finna mer inspiration i ämnet är du hjärtligt välkommen att läsa mer om attraktionslagen i vår blogg, Attrahera Mera.Kärlek till er alla Svart hjärter (kort)
 
/Fru P & Herr T
 

Penny hälsar på!

Först vill jag tacka Maria för att jag får gästblogga i hennes trevliga blogg och önskar henne en jätte trevlig semester. Jag som fått äran att gästblogga idag heter Penny och är en stockholmstjej boendes i Dalarna. Har 4 underbara barn och gift med en lika underbar man. Jag har bloggat till och från i nästan 6 år och bloggar var då för mig något helt nytt. Men jag fastnade direkt av många anledningar. Först för att jag älskar att skriva, man möter en massa nya fina mänsikor. Sedan har jag många kreativa sidor som då är roligt att del med sig av och självklart får jag själv mycket inspiration av att läsa andras bloggar. Ja man kan säga att jag blev fast snabbt i bloggträsket hi hi. Med tiden började man se om sin blogg mer och mer och det blev som ett andra hem, och med det ville man piffa upp den mer och göra den personlig. Och jag fattade ingenting omalla dessa koder som finns för att designa om sin blogg. Men finns intresset så så försöker man och det har jag gjort ände sedan dess och idag älskar jag att designa bloggar. Jag blev en självlärd bloggdesigner. Men bara i koderna för blogg.se. Med detta sagt så vill jag med detta inlägg tipsa er om sidor där ni kan snygga till era foton som ni lägger upp i era inlägg och även lite bloggdesigntips. Även annat skoj som ni kan ha nytta av i bloggen. Hoppas ni hittar något som var till nytta för er.
 
Kanske skriver du om ett ämne någon gång och vill höra från flera hur de ser på saken och då kan man snyggt och enkelt göra en röstningsruta via Webvoter
 
Vill du ändra fonten på texten, rubriken eller kanske länkarna så gör du det enkelt via Google we fonts . Du börjar välja vilken du vill ha, sedan trycker du på Quick-use. Sedan står det där hur du går vidare då det är lite olika beroende på vart du har din blogg eller hemsida. Har du bloggen på blogg.se kan du läsa här hur du gör.
 
En sida med många snygga bakgrunder, och gratis finner du hos Bloggstyle.
 
Har du en tävling på bloggen och inte orkar skriva lappar för att sedan lotta fram en vinnare så kan du snabbt och enkelt lotta fram en vinnare inne på Random.org. Skriv bara en siffra från 1 till hur många tävlanden du nu har och nummrera dina tävlanden så får du fram en vinnare. 
 
Det finns mycket du kan ändra på när det kommer till färger i din blogg, färg på bakgrunden, texterna osv För att hitta just den färgen du vill ha rekomenderar jag denna sida som hr ett stort urval av färger och nyanser. 
 
Sedan har många av oss mycket foton i sina bloggar, vilket jag personligen gillar. Men när man läger upp foton tycker jag man ska lägga till det där lilla extra genom att kanske göra ett snyggt collage, rama in fotona, redigera dem kanske lite osv. Här ska jag  ge er de 2 bästa gratissiorna där du kan piffa upp dina foton på.
 
PicMonkey
Där kan du inte bara göra proffsiga collage utan också lägga snygga ramar runt dina foton och mycket mer. En väl använd sida av mig själv.
 
Photoscape är ett program som du måste ladda ner till din dator, men är helt gratis och ett grymt bra program. Där kan du göra allt! Rörliga bilder, redigera, collage, you name it. Där inne gör jag även enklare banners osv Och när du lärt dig programet väl så kan du även göra din hader där också. 
 
 
Sist men inte minst vill jag skriva vad jag tycker gör en bra blogg:
 
Först och främst snygga bilder eller foton som har med inlägget att göra. Lite humor blandat med vardag och allvar. Bloggar med lite självdistans är alltid sköna tycker jag. Gärna varierande inlägg och att man känner sig inbjuden, därmed roligare att lämna en kommentar. Sedan är första intrycker alltid viktigt, därmed tycker jag man ska göra sin blogg så fin man kan och så personlig man kan. Jag ser bloggens utseende lite som en spegel över den personen som skriver i den. Våga vara du, våga skriva personligt och våga skillja dig från mängden.
 
Har du några bra länkar att tipsa om så gör gärna det du också, det finns så mycket bra sidor ute på nätet!!
 
Kram Penny
http://pennys.blogg.se/
 

Johanna tillbaka med min bild

En bild som togs julen 2010, en bild som alltid får mig att tänka på min fina morfar.
Kameran som bilden är tagen med köptes av julklappspengar från honom och mormor.
Nyårsdagen 2011 gick morfar bort.

Hej alla Mias läsare!

Johanna här, jag är mer känd som lifeofjohanna inom bloggvärlden! Fick äran och gästblogga här hos Mia! Och det är klart man ställer upp när ens goa vän åker på semester.  Texten skall egentligen handla om mig, men måste säga att jag är glad jag fått chansen och träffa Mia (och hennes man) flera gånger och vi blivit goda vänner! 

Så vem är jag då? En glad tjej som med stormsteg närmar mig 30årsdagen. Har bloggat sedan 2006 och idag är bloggen en stor del av mitt liv. Tycker det är fantastiskt sätt och lära känna nya människor på! Jag bor ensam i min nyinköpta lägenhet i en liten by i skåne och jobbar i en annan liten by som förskollärare.

Jag tror det är bättre ni kikar in hos mig och bildar er en egen uppfattning om mig!

Teskesmamman i ord och bilder

Bilder på mina barn betyder alltid väldigt mycket. Efter att ha börjat min ”barnkarriär” med flera års infertilitet (fast egentligen inte) så betyder det väldigt mycket att jag ändå hade förmågan att bli gravid lätt med rätt man, min största tacksamhet är min familj.

Den här bilden visar Alfred, som här är nästan 2 år gammal och hans ”kan själv”-förmåga har tagit sina första stapplande steg. Det här är barnet som vid 3 års ålder kunde färgsortera tvätten. Han är högpresterande och utmanar sina pedagoger på dagis för att utvecklas. Han snappade upp alfabetet bara genom att lyssna när vi tragglade med storebror som har misstänkt dyslexi. 4,5 år kunde han 95% av alfabetet, på bara ett par kvällars observerande.

Han är också barnet som tyvärr har det jobbigt pga sin högpresterande ådra och oförmåga till impulsivitetskontroll, men oavsett hur jobbig han är och att jag stundtals gråter av tröttma av hans påhitt, så älskar jag honom ändå vid dagens slut…

Den här bilden sammanfattar 2 saker i mitt liv, mitt fotograferande och mitt andliga arbete. Jag har hela mitt liv sökt men aldrig hittat ”den rätta tron”, när jag flyttade till Halmstad kom jag i kontakt med ett gäng människor som fick mig att komma till ro i livet. Jag har flyttat 26 gånger i mitt liv, 23 gånger av dem mellan 1986-2004, det var först när jag började arbeta med mig själv och mina egna tankar som det kom ro i själen. Jag bränner rökelser, mediterar, jobbar med energier, kristaller, änglar och mitt mål i livet är att vara ärligt snäll och hjälpsam mot människor. Jag har ett stort jobb kvar att göra, men jag har kommit långt på vägen.

Fotograferandet är ett intresse jag borde ta tag i egentligen. Jag har en grym kamera men jag borde gå en kurs och lära mig mer, men det är svårt så länge ungarna är så pass små och min man har de konstiga arbetstider som han har (lokförare). Men jag fotar och lär mig allteftersom… Den här bilden är en av de som jag känner jag fick in en fullträff med, fullmånen (det andliga verktyget) genom mitt älskade äppleträd, som skänker mig skugga på sommaren…

Kylskåpspoesi, jag vet inte varför vi har det där, vi gör aldrig nåt vettigt av det längre. Den här gjorde jag för säkert 7 år sedan och den sitter kvar än. Maken gjorde en strax efter att äldsta sonen föddes (2004)  och den sitter också kvar… Däremot speglar den mitt komplexa tänkande, att jag sällan kan hålla en tanke fokuserad utan jag har minst 5 olika tankar igång på en gång, varpå jag kan byta ämne mitt i en mening och få ett helt rum att komma av sig. De enda två som egentligen håller jämn takt med mig är mina två goda vänner, som också är vattumän och födda i samma vecka som jag (första veckan i februari), de hänger med i stort sett, men de är dock de enda också… Jo, min 8-åring har visat sig ha ungefär samma tänkande, men så är han född 2 dagar innan mig och är också en sådan där vattuman… som inte tänker utanför boxen, utan även lever utanför boxen…

Den där Teskedsmamman

Visa IMG_2418.jpg i bildspel

Det är jag det…. Jag härjar runt här och där på nätet och varhelst man ser signaturen Teskedsmamman så brukar det vara jag. Bara en enda gång på dessa år har jag sprungit på att nicket har varit upptaget.

Det var under 1996 som TeaSpoon föddes på ett datortek i Halmstad. 

10 år senare vad TeaSpoon ganska inaktuell, mitt liv hade gjort en helomvändning och till titlarna kunde jag även lägga fru och mamma, så sent på natten 060901 föddes Teskedsmamman.
Namnet blev både nick och sedan även en domän. Numera är det väldigt synonymt med mig och folk känner igen mig just pga att det står Teskedsmamman på mina hoodisar.

Jag tänkte skriva hur gammal jag är med egentligen, är det så viktigt? Eller ja, min ålder som står på körkortet är långt ifrån den ålder JAG är. Jag kommer aldrig bli mentalt äldre än 25 år tror jag.

Jag tillhör den där skaran otroligt snäll, men med en åsikt om det mesta…  Jag kan tycka att folk är idioter ganska ofta, men då är det beteende eller åsikt vi pratar om. En person med en korkad åsikt eller som uppför sig korkat behöver ju inte vara korkad rakt igenom, eller hur?

För 20 år sedan fick jag den där stämpeln i baken  -ofrivilligt barnlös- hette det då. Att få den som 22-åring var väl inte det absolut roligaste jag har upplevt i livet. Det och att gifta sig som barnslig 19-åring, gjorde att situationen blev ohållbar och vi skilde oss. 6 mån senare var både jag och ex:ets nya flickvän gravida. Det var inte han och mig det var fel på, det var oss….

Idag finns det 7 graviditeter och 4 barn i bagaget. Jag hade is i magen och inväntade rätt man och när jag väl gjorde det så kom alla barnen på 6½ år. Jag var vad somliga skulle kalla ”gammal” när de kom, äldsta kom när jag precis fyllt 34 år (sista kom när jag var 40,5 år), jag fick ett kejsarsnitt i födelsedagspresent, ungen hade vänt sig i vecka 39, äldsta sonen föddes i februari 2004, nästa son kom i oktober 2005 och dessa två ska nu gå i samma klass 1 år, de går i en liten skola med ca 60 elever och 1-2:an delar sal och lärare, de blir en stor klass för den skolan, 18 st.
I juli 2007 kom nästa son, ett litet lejon som är ett energiknippe utan dess like.

Nu var vi klara, när nr 3 – Alfred växte ur saker och ting så gav vi bort, sålde eller slängde. Dumt.
Biologin ville annorlunda och i julklapp 2009 fick vi en graviditet till. Det minsta yrvädret fyller 2 år nu i augusti 2012.

Mitt bloggande har gått från att bara gälla barnen och familjen, för släkt och vänner som befinner sig runt om i Sverige, till att täcka stora ämnen och röra sig allt från pelargoner till glutenintolerans. Jag bloggar om genus och om att jag tycker regn luktar illa. Från det stora till det lilla. Förutom familjebloggen på www.teskedsmamma.se så har jag den stora handarbetsbloggen på www.virkaholic.com den är även knuten till företaget som vi har…

Jag hade kunnat fortsätta skriva om mitt liv som bonusmamma, mitt pelargonintresse, våra djur (har en kyckling springande i köket för tillfället), företaget som min man har och som jag är anställd i osv i all oändlighet, men jag slutar nu och hänvisar till bloggen….

Mvh


/Magdalena

Madredetres återvänder med minnesbilder ...

En bild som betyder mycket för mig måste vara en bild på mina döttrar och min make. Så jag klipper ihop ett kollage med mina tre döttrar

Och deras möte med sin älskade pappa på BB och sen en bild på mig så som jag såg ut innan barnen föddes.

Jag skriver inte så mycket om mina barn i min blogg eftersom det är min blogg och jag anser att jag vill inte lämna ut mina barn där om dom inte vill det själva,

Så det är bara vid speciella tillfällen som ni kan läsa om mina barn inne hos mig på www.madredetres.blogg.se.

Här är min underbara familj och jag som ung kvinna – innan barnen föddes och jag blev vuxen….

 

 

Madredetres invaderar ;-D

Vilken ära att få gästblogga här.

Nu ska jag berätta om vem jag är – oj så svårt.

Jag är en kvinna på snart 40 år som har tre döttrar och en make. Jag studerar på högskola just nu till Arkeolog och jag jobbar även extra på ett sjukhem för äldre som Undersköterska.

Jag har en reumatisk sjukdom som gör att jag ständigt har värk och på grund av detta har jag nu äntligen fått en vårdresa beviljad.

Detta kommer ni kunna läsa mer om inne hos mig på www.madredetres.blogg.se om ni vill.

 

Den här bilden säger nog ganska mycket om mig som person. Jag gillar inte att vara med på bild och det handlar till största

del om att jag inte trivs i min allt för stora kropp. Så nu står jag faktiskt i kö för en GBP – det hade jag aldrig trott för några år sedan men nu har jag bestämt mig. Jag behöver hjälp

för att komma ner i vikt. Viktresan kommer ni också förhoppningsvis kunna följa inne hos mig….

Jenkan hoppar in del 2

Mitt älskade hjärta. Mitt allt. Min solstråle.
(Mia ville ha en eller flera bilder med stor betydelse, här är min!)

Jenkan hoppar in

När Mia fråga mig om jag ville hoppa in och gästblogga medans hon ligger på en solstol med en drink i handen så tackade jag självklart "JA"! Nu är jag inte riktigt lika tokig som henne, bara nästan, men det här ska nog gå ändå ;)

Jag har själv en blogg (jenkan.se) men är ganska oaktiv, har en tvåbent 1½åring som tar ungefär 150% av min tid. Förstår inte hur vissa hinner skriva värsta romanerna, varje dag!!? Men lilla Novalie får gärna ta all min tid, hon är underbar!! Här om dagen sa en 7årig flicka till mig "hon kommer bli artist, för hon har inga problem att få uppmärksamhet". Hon är en liten spexare, så de kanske stämmer...
 
Kort om mej då; Göteborgska som kämpar med de där sista poängen till examen, gift sedan 1 år tillbaka, beroende av diverse kaffedrycker (vissa onyttigare än andra) Nä jag gillar inte att presentera mig själv så kan berätta om hur jag ser Mia istället?!

Jag och Mia fann varandra för drygt 5 år sedan, Mia är nog den yngsta 40-plussare jag träffat. Ingen kommer i närheten av hennes ungdom! Hon och husbandet sitt måste ha jäkligt kul ihop. Synd att man bor så lång bort från de där tonåringarna, annars hade man kanske kunnat få lite av deras unga energi. Själv känner man sig närmre 70 år.. Nä kanske inte riktigt, men nästan!

ThjoThjim!

//Jenkan

200/366

Så här mysigt kan två pinnar ha det på sin semester
Myyyyysigt voffar de och solar vidare :-D
 
I morgon kommer första gästbloggerskan hit o invaderar sidan,
yipppppeee va kul :-D

199/366

En härlig kväll vid "Träsket" (Kvarnsjön aka Råcksta träsk)
Snart kommer bloggvännerna och invaderar ... najz!

198/366

Sorry, men favoritbilder just nu är rätt ensidiga,
sötörat, å så sötörat, sen kanske nåt annat å så sötörat igen ;-D
Liten bild måhända - men naggande god man I assure you!
 
Ett husband är aldrig bättre än den ljuvaste musik ;-D

Gästbloggare på besök ...

Snaaaaart är alla goa här för att stanna en tid,
ska bli så roligt att se allas inlägg och jag är så GLAD
att de vill förgylla min blogg och er vardag med härlig läsning!
 
TACK goa goa bloggisar ♥

197/366

Sent ska syndaren vakna .... och lägg in dagens bild hihi
som får bli en på tre av mina favvograbbar all times ♥♥♥
Lööööv y all y lovely guys!

196/366

Bättre semesterkänsla kan man inte få än denna,
Mr Wonderful glad och vacker, solen skiner och torkar bort allt regn
och det är vi tillsammans = LYCKA

BLOGGTRÄFF??

NÄR? Lördagen den 4 augusti.
VAR? Lite utanför Uddevalla (Bokenäs) där Linda bor;)
AKTIVITETER? Grill, mingel, kubbturnering. Ev. överraskning!

ARRANGÖRER: Linda & Jag

Hoppas både de som bor nära & de som bor längre bort vill komma för lite bloggmys! Man kan komma över dagen & åka hem på kvällen. De som vill stanna över får själv ombesörja sitt boende (blir enklast så). Eller alternativet Bokenäs Resort (se info nedan).

För de som vill stanna över så finns det följande alternativ:

Fossens Camping som ligger nära Lindas hus- Kostar 100:-/dygn för tält. Finns stugor.                                 Sist det kollades fanns det 1 kvar!
Hotell Sköna Rum ett centralt litet mysigt hotell.
Bokenäs Resort & Conference- Här kan ni lyxa till det genom att dela på en lägenhet för 4 pers precis vid havet för en billig peng 995:- för 4 pers! Eller lyxa till det själva du o sambon;) Ligger härute vid Lindas plejs. Rekommenderas!
Hotell Carlia- Centralt hotell.

♥ Behöver svar senast 25-26 juli för att kunna arrangera Bokenäs Resort.

Svara till Linda direkt i inlägget som handlar om denna träff!

 

(om inga andra kommer får lillsis, P, A, jag o sötörat helt enkelt roa oss själva - plättlätt)

195/366

Träffade goa Johanna ikväll på vår favvorestaurang,
en Grekisk sådan såklart :-D
 
En goare o gladare Skåne-tös får man leta länge efter ♥
 
Tack för idag, slut för idag, leende går jag till sängs,
och drömmer sött om fler goa möten med bloggisarna,
in real life helst såklart :-D

194/366

One of the most handsome met I've ever met
with his Störtebeker beer ♥
(titta inte på klåfingerMias fotomiss bara!!)
 
Ha en underbar onsdag nu alla goa o glada!
 
 
 

193/366

En strictly LCHF-dinner (LowCarbHighFat) för familjen ikväll,
grönsallad med pestodressing och örtkrydda
samt grillad fläskytterfilé i god och smakrik marinad, såklart bearnaise till...
och lite fruktjuice till det ;-D = Mums filibabba!
Själv känner jag mig just nu som en FALB (FatAbisomethingLazyBitch),
men jag vet ju att träningssäsongen kommer igen, vilken dag som helst ;-D
 
Happy Tuesday you pretty girls out there,
and you handsome guys as well of course!
 

192/366

Bild från vårt trevliga restaurangbesök i går,
restaurang Tzatziki i Uppsala med andra ord = LOVELY!

191/366

Härlig dag med lite utflykter, halvgrå dag och regnig kväll,
men det gör ingenting när vi haft det så mysigt
Efter att vi gjort massor av fynd (både till torp o hem) på Ittala Outleten i Örsundsbro,
så avslutade vi med gooood grekisk mat på restaurang Tzatziki i Uppsala,
just by the river kan man lugnt säga!
Njuter fortfarande av den goda matsmaken i munnen mmmmm så gott det var!

190/366

Gårdagen avslutades med bluesband på Värdshuset
och kvällen blev sen, därav ingen bild förrän nu
Förutom en riktigt härlig dag at the Torp,
så besökte vi också fina staden Sigtuna.
Hade en alltigenom härlig dag och kväll med nära och kära vänner

189/366

Totally LÖVELY day at the Torp - förrätt, grillat o så efterrätt mmm så gott är det!

188/366

En bra dag med sol, goda vänner, vacker man
och så lite god mat till det - perfekt semesterdag helt enkelt!

187/366

 
Puh har inte mycket förstånd, men har ställer aldrig till någonting tråkigt.
Han gör dumma saker, men det blir alltid bra till slut.
 
Så är det minsann med vår vän Puh, härligt när vi aldrig blir besvikna!
 
Idag en dag med mycket mys, i sol med gooooo IDEFIX som mår
som hon förtjänar, TOOOOOKBRAAA med andra ord - blir glad av sånt och vill
att fler får känna det hon gör nu (lyyyyyyyyyyyyyyyyycka är naaajz)

186/366

Ojojojojojoj vilken UNDERBAR dag
svårt att hitta en likaledes PERFEKT bild till denna dag,
men man får väl försöka
Löööv y all öööö lååååttt

185/366

Happy Holidays from the B-family ♥♥♥
 
Första semesterdagen är snart till ända, bara lite
grill med tillbehör på "lilla" balkongen och tro't eller ej,
det bidde lite sol i fejsena våra :-D

184/366

Efter en heldag med solsken och mys ute vid Torpet,
så avslutade vi med att grilla på balkongen här hemma,
inte helt fel tyckte bonus-sonen Jonteplont som synes
Han är verkligen lätt att tillfredsställa denne unge man,
trevligt sällskap med familjen, goda vänner och så god mat,
ja då är han toppen-nöjd för lång tid framöver ♥♥♥
 
Nu ska vi friskluftsförgiftade ta det lugnt, kanske en film eller så,
Happy Sunday evening to you all