Long time no see (agaaaaaaain)

sorry, jag är en sjusärdeles misslyckad bloggartist nuförtiden, inga randiga skäl eller rutiga orsaker kan bortförklara detta faktum :-(
 
Jag får helt enkelt låtsas som ingenting (trallar för mig själv i cyberrymden) och göra ett inlägg o se om nån märker nåt hihi
 
Hittade på Fejjan o tyckte den var alldeles perfekt som terminens typ andra inlägg ;-)
 
Kram på er, ja även ni med fel sorts bil
(typ alla som inte har eller mest gillar MiniCooper fniss)

Philips LED dimbar spot

från företaget PÅLYSET.SE fick jag hem igår med posten, bara någon dag efter godkänt via TOURN (som jag pratade om häromdagen).
 
Här är lampan jag fick hem och som sattes in direkt, dimbara led lampor har inte varit helt lätta att hitta och särskilt inte i denna modell. Funkade verkligen superbra och den hade ett jättefint sken (vissa har lite fel färg i min smak, jag får lite ont i ögonen) - den här var toppen.
 
Jag tyckte också att företaget hade en superbra hemsida, bra information om produkterna och lättförståeligt även för en novis som lilla jag.
 
Vår plan hemma är nämligen att byta ut alla våra befintliga lampor till just led, eftersom de spar ännu mer på miljön än vad lågenergilampor gör!! Visst de VERKAR dyrare, men om man räknar ut hur lång livslängd de har så blir det BILLIGARE.
 
Ett litet räkneexempel:
- en lågenergilampa motsvarande samma typ som ovan på bild kostar kring 49 kr och har en livslängd på 2000 t, vilket ger en kostnad på 0,024/timme
- led lampan ovan kostar 148 kr och har en livslängd på 25000 t (och på företaget PÅLYSET.SE är det också 1 års garanti), vilket gör en kostnad på 0,005/timme
 
Om vi byter ut alla våra lampor hemma till led så spar det oerhört både ekonomiskt och miljömässigt (tänk på innehållet i många lågenergilampor, kvicksilver är ju inte vidare bra för miljön).

TOURN - kanske din samarbetspartner via din blogg?

Har du hört talas om Tourn? Det hade inte jag, men blev genast intresserad när jag halkade in på deras sida och började läsa.
 
Tourn är enkelt beskrivet en förmedlingssajt mellan bloggare och företagare, samt tvärtom förstås. Du som bloggare registrerar dig på Tourn, helt gratis, och anmäler dig sen till olika företag som via Tourn anmält att de vill ha hjälp med någon typ av annonsering. Det kan vara en bloggtävling de sponsrar en vinst till, en produkt de skickar hem till dig som de vill ha recenserad mm. Tycker företaget att din blogg är något för dem accepterar de din intresseanmälan och ni har ett samarbete.
 
På så sätt behöver du själv inte leta sponsorer till ev tävlingar i din blogg och kan i stället göra fler inlägg om roliga saker, om din fritid, resor mm mm.
 
Själv har jag via Tourn inte haft några samarbeten, men hoppas på flera inom en snar framtid. Hittade flera trevliga saker jag gärna bloggar om (eller utanordnar nån/några tävling/ar rentutav) och har anmält mitt intresse. Håll nu tummarna, det ska jag göra, bara jag fåt fingrarna från tangentbordet. 
 
Känner redan nu att jag kan rekommendera TOURN (klicka på namnet så kommer du till deras sida), både efter vad jag själv läst mig till hos dem, men också från andra som redan haft samarbete via dem.