Längtar ALLTID till Grekland

och i synnerhet till "vår" ö Thassos, en pärla i denna underbara ö-värld som Grekland har. Dessutom finns det ju fler ö-grupper än en att resa i för den vane eller ovane ö-luffaren.
 
Förrförra helgen stod jag och husbandet på Grekland panorama-mässa här i Stockholm, Globen arenas hade än en gång överträffat sig själva för att Greklands-pimpla stället - och de lyckades över förväntan. Vi stod i Thassos monter med Yanni som äger hotel Pegasus, ett hotell beläget nära centrum i staden Limenas, Thassos town även kallad.
 
Vi var där som resenärs-ambassadörer för ön och för andra året i rad, uppskattat av Yanni och av blivande Thassos-frälsta har vi märkt (e-postkontakt med de som bokat, några som vill veta mer, några som var där förra året efter besök hos oss .... ja listan kan göras lång, roligt är det hursom ♥).
 
 
Lördagskvällen spenderade vi sedan på Grekisk restaurang (where else!!!!) med vännerna (och fd husgrannarna) som hängde på till ön både förrförra och förra året, vem vet kanske åker vi tillsammans igen :-D
 
Söndsgskvällen, tillika Alla Hjärtans Dag, tillbringade vi på nya The Winery Hotel i Solna, testövernattare var vi och vi njöt i fulla drag efter en hektiskt, men underbart härlig helg i favoritlandets tecken. Avslutade med denna kväll/natt där så mycket Greklands-kärlek gav oss en underbar avslutning - LoveLoveLove kan man säga ♥ och WowWowWow vilket härligt ställe att avsluta helgen på ♥
 
 
♥ Happy thought's to you all ♥