Hemma del 2

Hade en mysig eftermiddag/kväll med varandra och vov i går, gjorde ingenting blandat med att vi packade upp lite av våra souvernirer och presenter till nära och kära, tog det lugnt för oss och vov. Fred var nöjd med att bara va med oss här hemma, kollade lite inomhus och njöt av "sin" tomt (markerade lite för hararna också såklart). Vi hade lite kontaktövningar och godislet tillsammans. Lade godisar under hårdplastmuggar och pekade ut vilken han fick ta, han satt och väntade tålmodigt utan att gå fram tills kommandot kom - inget glömt i den lilla vovven inte!

Fick förresten jättefina lovord om vår vov från pensionatsägaren, han gillar Fred skarpt och tycker om en hund med mycket hjärna som han sa (vilja, tänk, frågor osv). Dessutom tyckte han att Fred hade lätt att tyda signaler han och hans tjejer gav under tiden Fred var där. Pensionatet är i våra ögon sett helt suveränt, så fräscht och snyggt runtikring, lugna och tysta hundar även fast vi kommer, härligt lugna människor som arbetar med vovsen, tydliga och klara regler för oss tvåbenta, inte springa hit och dit och stressa upp hundarna, vi är på vår plats utanför och hundarna har sitt - betyget är 5 tassar av 5 möjliga helt klart!

Nu ska vi ut och sparka lite boll med Fred, kanske göra något nyttigt i trädgården också, vi får se, vi fortsätter vår Hängmatte-mentalitet ett tag till! Över och ut för nu!
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?