Loppi Blogbag

har jag så äntligen både kunnat hämta ut och testa - så himla glad att jag fick vara med är jag (och husbandet också förstås, han var testperson på flera saker).
 
Min bild på alla fina grejer i kartongen :-D
 
Barnängen Sensitive Deo 50 ml - kom som sänd från ovan (nästan samma den kom ju från LoppiBlogbag hihi), min deo var helt torr och jag har glömt köpa varje gång vi varit på affären. Har nu testat den i några dagar och är mycket nöjd - den är inte klibbig, den doftar gott och länge utan att ha för stark doft - känns fräsch helt enkelt.
 
Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili - är suverän, precis som de andra vi provat i denna serie och särskilt för mig som gillar att det blir riktigt HOT smak bara av kryddan (sa hon som lägger i sambal oelek i alla grytor när maken inte ser OCH tror att han inte ska märka något hehehehe). Vi testade en lite egen köttfärssås, med enbart denna krydda i och med mycket grönsaker, lök ihop med köttfärsen och serverade till färskpasta - gör vi om definitivt. Ännu en härlig krydda att sälla till samlingen från Santa Maria.
 
Reztart-mellanmålet - ja det fick husbandet ta med i bilen, han behövde det bättre och jag är tyvärr inte mycket för dessa eller liknande mellanmålsbarer (oftast för mycket kolisar och så tar jag hellre något annat). Husbandet var dock nöjd, både med smak och mättnadskänsla, så den fick högt betyg av honom.
 
SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf - även denna fick husbandet testa och det av den naturliga orsaken att jag faktiskt inte gillar sött i nästan någon form, och det mesta av den här sorten blir alldeles för sött oavsett så jag delade med mig :-D Lessen för det var såklart inte mitt kära husband, testpilot av allt är han gärna och är det dessutom något sött, ja då blir han ännu ivrigare ;-) Han provade att få chokladsmak på sin vaniljglass och gillade det skarpt!
 
Croodarna på DVD var en super-mysig film, verkligen sådär feelgood-film för inte bara de yngre, även vi gamlingar hade stor behållning av filmen faktiskt (kanske är vi osedvanligt barnsliga av oss, gråter till Lassie osv osv) ♥
 
Av mig får denna blogbag MVG i betyg ♥

Utan barn

försmäktar vi i det tomma hemmet ..... eller not, vi får bara justera om oss lite och våra vanor, vanan att ha barn/ungdomar hemma två veckor i stöten och sedan vara barnfria i två veckor.
 
Det tar tid att ställa om sig och fast vi ju var förberedda på att dagen ändå ska komma när "barnen" inte längre är barn, när de inte heller är i ungdomarnas kategori enbart, utan nu blir vuxna och flyger ur boet.
 
Vi har ju efter 10 år vant oss med dessa rutiner med barn och fullt ös medvetslös, fasta rutiner för bonus-sonen (taxi-tider med Samtrans, tidigare dagar för att finnas där när han kommer hem, mat färdig innan den tillagats för han är och har alltid varit en hungrig ung man osv osv) och oss förstås - veckor fokuserade på FAMILJELIV i väldigt stor utsträckning.
 
Sen kommer då "våra veckor" när vi kan planera bara för oss med varandra, vänner, familj som då innefattar allt från träning tillsammans till middagar, kanske lite partajande och resor eller överraskningsmys för varandra.
 
Nu har vi så EXTREEEEEMT mycket våra veckor-tid och ja, det känns riktigt bra nu när vi börjar vänja oss. Lyckligtvis kan vi ju "låna" tid från ungdomarna och träffas på annat sätt (fika, äta middag ihop, promenera osv), så helt behöver vi inte vänja oss gudskelov.
 
      
Många härliga minnen ryms i dessa 10 år tillsammans, är så glad för mina bonus-barn
som nu vuxit upp till underbara vuxna ♥ ♥ ♥
Jag hade ju inte bara turen att träffa PRINSEN i mitt liv, han hade ju dessa 3 UNDERBARINGAR
med sig i bagaget också - och vilket härligt bagage sen ♥ ♥ ♥

Partaj-planering

på gång i The B-family och det är sååååååå roligt för en excel-planerings-narkoman/besatt som jag själv är ;-D
 
Gillar både planeringen inför med vilka att bjuda, vad att bjuda på, vilka man tror kommer, musik/underhållning, specialarr osv osv, som att ha själva festen. Uppskattar nästan alltid i underkant trots alla år som festarrangör, men tror att denna fest blir ungefär som husbandets 50-årspartaj och vårt bröllop, dvs FULLSATT med underbara nära/kära/vänner ♥
 
Igår prel.bokade jag lokal (den är superfin, bara datum som kanske inte funkar), i morse (kom tidigt) förberedde jag excel-arket (sparade om bröllisplaneringsarket, inte ska man uppfinna hjulet igen inte om man kan slippa!), prickade av lite namn, lade till några och började lite med mat- och dryckfliken (ME LAJK Ö LÅTTT).
 
Sötörat är förstås med och planerar, nåt lurt på gång har han redan nu
egenplanering hmmmmm
(lajk datt tooo)
 

Inte härligt patteklappemys

tidigt denna morgon, i stället blev det rejält patteplattekläm (långa tuttar blev också platta tuttar i deras tuttkollsmaskin). Sötörat skjutsade så vi hann med en mysig fika innan det blev dags för platteriet, myyysig start på dagen ♥ 
 
 
 
I köerna på väg till mitt jobb, så satt vi och betraktade alla dessa som fallit för den nya Kassler-jackan, kolla bilderna så fattar ni vad vi menar. Hittills har vi nog bara sett nån enstaka ung tjej som faktiskt kan ha denna typ av jacka, man behöver inte vara tjock för att se tjock ut om vi säger så - att vi inte gillar dem står kanske klart, men smaken är gudskelov som baken, delad.
 
 
 
I lördags var vi på partaj, åt och drack gott och trivdes i glada vänners lag. Igår var vi och åt lunch med bonus-sonen, träffade ena bonus-dottern i Vällingby C och åt middag med två goa vänner som var i storstan på snabbvisit.   
 
 
 
Nu är det äntligen en ny arbetsvecka, yippeeeee Happy Happy Monday to y all!

Long time no see (mycke nu)

har det varit, vojne vojne, men snart blir det kanske mer bloggtid igen, you never know!
 
Får ta flera veckor i ett inlägg i stället, så ni vet vad tanten håller på med :-D
 
Skärgårdstur med visning av fina Skogshem & Wijk på Lidingö, Champagneprovning med små snittar till, Hösten är kommen, ljuvligt när solen skiner på lövens alla vackra färger, Underbar buffémiddag med vänner, Vi har dansat å det vildaste (spritter i benen även på gammtanter o gubbs y know hehe), Myst med tända ljus vartän vi befunnit oss och bjudit samt bjudits på många goa middagar, That is what's been going on lately for The B-family
 
♥ ♥ ♥

Mysiga ljusstunder

har vi hemma nu när hösten äntligen är här ♥ Varje morgon och kväll tänder vi ljus, både vanliga utan doft och så de fina doftljusen när det är extramys på gång - typ när vi badar skumbad tillsammans och hundarna ligger på pläd på golvet och myser de med ♥♥♥
 
 
 
Älskar höstens vackra färger också, alla årstider har verkligen sin egna charm ♥
 
Idag blir det båttur och annat skojs, återkommer om detta gör jag :-D

Wow världens bästa fredagskväll

för sisådär 50-talet brudar var det i fredags, ler fortfarande vid minnet utav kvällen och för att inte tala om goodie-bagsen, vinsterna och alla rabattkuponger/extrapriser
 
BLOGGMIDDAGEN 2013Restaurang Sahara kommer att pratas om läääääänge samt att många nog ser fram emot nästa års träff (gäller att muta arrangörerna bara, Ewa och Anna får vila upp sig lite bara sen börjar operation övertalning ♥)
 
Lite av mina bilder kommer här;
 
   
Inte dåligt innehåll eller hur! Själv har jag aldrig tidigare sett så välfyllda goodie-bags, de här tog liksom aldrig slut ... plockade upp grej efter grej efter grej .... puh snacka om suveränt jobb dessa två goa tjejer lagt ner för att förgylla allas vår kväll ♥ ♥ Dessutom fick var och en av oss en sprojlans ny SodaStream med smakbox samt ispinnsgörarmojäng ;-)
Förutom detta så lottades det också ut vinster under kvällen, alla fick något tror jag minsann och min högvinst blev valfri baddräkt/bikini från Scampi - gissa om jag är nöjd, glad och tacksam för allt detta!
 
Så tack säger även jag till alla sponsorer (listan lånad hos Anna), men mest tack till brudarna bruds förstås :-D
Aloe Vera Drycken http://aloeveradrycken.se/
andmotion http://andmotion.se/
Australian Bodycare http://www.australianbodycare.se/
Babyland www.babyland.se
Babyproofer www.babyproofer.se
Bagaren och kocken http://bagarenochkocken.se
Baka http://aller.se/varumarken/matmagasin/baka/
Baltex http://www.baltex.se/
Bambino/MAM http://www.bambino-mam.se/
Barfota http://www.barfota.no/
Barnfilmer.se www.barnfilmer.se
Barnmatsburken www.barnmatsburken.se
Barntyger http://www.barntyger.se/
BCWW http://www.bcww.se/
BEACH DRAGON http://www.beachdragons.com
Best Western www.bestwestern.se
Blöjbudet www.blojbudet.se
Bodystore www.bodystore.com
BOOB http://www.boobdesign.com/
Bordello http://www.bordello.se/
CALOU http://www.calou.se/sv/
Candles Scandinavia https://www.facebook.com/WoodWick.Scandinavia?fref=ts
Centralbadet http://www.centralbadet.se/
Chokladhuset http://www.chokladhuset.com/
Christian Hallberg Scandinavia http://www.chsab.com/
CLEARLIFE http://www.clearlife.se/
Cocoo www.cocoo.se
Dag och natt http://www.dagochnatt.se/
Danonino http://danonino.se/
Depend http://www.depend.se/
DESENIO http://desenio.se/
Design by Sandsvik www.designbysandsvik.blogg.se
Drömskor http://www.dromskor.se/?pid=24
Ellen AB http://www.ellenab.se/
Elodie details http://www.elodiedetails.com/
Eva Solo http://www.evasolo.com/page/kontakt/
Familjesmycken http://familjesmycken.se/
Filtar.se http://www.filtar.se/
Fish spa vasastan http://www.fishspavasastan.se/
Flower scrub http://www.flowerscrub.se/
Flux http://www.fluxfluor.se/
Fullerö Handel www.fullero.nu
Förvara http://www.forvara.se/se/
Games4kids http://www.games4kids.se/contact
Gi viktkoll www.giviktkoll.se
Godisbolaget http://godisbolaget.com/
Grön Interiör http://www.groninterior.se/
Gunry http://www.gunry.se/
Gåshaga Gourmet http://www.gashagagourmet.se/om/
HappyBling http://www.happybling.se/
Happywall http://www.happywall.se/
Haribo http://www.haribo.com/planet/se/startseite.php
hemligheter http://www.hemligheter.net
Hildas trädgård http://www.hildastradgard.se/
Hägges http://hagges.se/
Julias Rent Hus AB http://renthusstockholm.se/index.html
Kinamockaskogen http://www.kinamockaskogen.com/
Klockargården http://www.klockargardens.se/
Lagnöviken www.lagnoviken.com
Legowear www.legowear.com
Lekmer www.lekmer.se
Lena Sellen Karlsson https://www.facebook.com/lena.sellenkarlsson?fref=ts 
Lifeproof http://www.lifeproof.com/se/
Lindahls mejeri http://www.lindahlsmejeri.se/kontakt.aspx
Living and room http://www.livingandroom.se/
Loppi www.loppi.se 
Love Forever http://www.loveforever.se/
Lumene http://www.lumene.com/sv
Madeleine Wollnik http://madelein.se/
Malaco http://www.malaco.se/
Meandi www.meandi.se
Meekatt http://www.meekatt.com/
MEMBERS www.members.com
Menskopp www.menskopp.se
Middagsfrid http://www.middagsfrid.se
Mighty leaf http://www.mightyleaf.se/default.aspx
Miniinthebox http://www.miniinthebox.com/sv/
Mogi Home http://www.mogihome.se/
Mohedatoffeln http://mohedatoffeln.com/
Nammi http://www.nammi.se/
Namnnappen http://www.namnnappen.se/
Nathalie Parker http://imdrivingfastnow.wordpress.com/category/minidevlan/
NATURES BEAUTY http://www.naturesbeauty.se/Naturesbeauty
NO7 http://www.bootsno7.se/
Norra Stene Skafferi http://norrasteneskafferi.blogspot.se/
Nyblom & Kollén http://www.nyblomkollen.se/
Ombonat www.ombonat.com
Onepiece http://www.onepiece.se
OPAL http://www.opal.se/
Partylite http://www.partylite.se/
Personlig almanacka www.personligalmanacka.se
Pidot http://www.pidot.se/
Piratsessan http://www.piratsessan.se
Plackers http://www.plackers.se/
Pyramidbageriet http://pyramidbrod.se
Rapunzel of Sweden http://www.rapunzelofsweden.se/
Red Bull http://www.redbull.com/se/en
Reddville http://www.reddville.se/Home.aspx
Rica Hotel Kungsgatan https://www.rica.se/vara-hotell/stockholm/rica-hotel-kungsgatan/
Rili http://www.rili.se/
Rivsalt http://rivsalt.se/
Rosenserien http://www.rosenserien.se/
Royal Design http://royaldesign.se/
SAFIRA http://www.safira.se/sv/
SANDBERG WWW.SANDBERG.SE
Scampi www.scampi.se
Sebamed http://www.sebamed.se/
Selma City Spa http://www.selmacityspa.se/
Sense http://www.sense-ab.se/default.asp
Sensual Balans http://www.sensualbalans.se/
SIA Glass http://www.siaglass.se/
Smal Tjockis http://smaltjockis.se/
Smarta Saker www.smartasaker.se
Smartmum http://www.smartmum.se/sv/
Smile Fish spa http://smilefishspa.se/
Smyckesfabriken http://www.smyckesfabriken.se/
Snorisar www.snorisar.se
Snutten.se http://snutten.se/
Sodastream http://www.sodastream.se/sv
Solentro http://www.solentro.se/
Solhem inredning http://www.solheminredning.se/
Stadens Hjältar http://www.stadenshjaltar.se/
Stiil Collection http://www.stiilcollection.se/
Stilpoäng http://www.stilpoang.nu/
stilrena klockor http://stilrenaklockor.se/
Studio Apelsin http://www.studioapelsin.se
Systrarnas Kalasteam http://www.systrarnaskalasteam.se/
Sägen Sweden http://www.sagensweden.com/en/
The Sleepy collection www.thesleepycollection.se 
Tidningen Mama http://www.mama.nu/
Tirapunji http://www.tirapunji.com/
Wallmans http://www.wallmans.com/
Wet n Wild http://wnwbeauty.com/
Vichy www.vichy.se
Wigglekart http://wigglekart.se/
VikingLine http://www.vikingline.se/
Vileda www.vileda.se
WISE NATURKOSMETIK http://www.wisenaturkosmetik.se/
Yankee Candle http://yankeecandle.se/