Ännu en ny fyrbent kompis i kvarteret!

Freddan har ju redan fått en ny kompis för inte så länge sedan, den dansk-svensk gårdshund vid namn Putte (Kock), de har hur kul som helst när de träffas och springer som tokar över ängen, men de kommer alltid till oss när vi ropar (än så länge i alla fall *hehe*). De har superkul ihop så det är ett sant nöje att se dem leka tillsammans! Och hur de sen, när de rusat ett tag, kommer för att dricka ur första bästa vattenskål vi tagit fram, tillsammans dricker de sig otörstiga och sedan drar de iväg som tokar igen!!

Putte med matte och husse har även varit hemma hos oss och fikat och det gick galant, vi undrade lite hur Fred skulle reagera på hemmaplan (om vakta hus osv), men det var hur lugnt som helst - Putte fick dricka ur Freddans skål och de hade dragkamp med en av Freddans leksaker innan de lade sig i Freddans köksbädd och vilade! Sååååå sött! Tyvärr inga bilder, kameran ligger hos svärpäronen, dit den forslades för att ta kort förra helgen, men inte fick komma med hem och sen..... ja, ni vet, mycket nu!!

Så i förrgår em/kväll fick så Freddan en ny "liten" kompis, en rottweilertik, en "liten" valp - ja, ni fattar hur "liten" hon var i förhållande till Fred! De fattade vem som var "störst" eller äldst i gården direkt och det var såååå kul att se hur försiktig Fred ändå var med "valpen" när de brottades och hade sig samt när Freddan "lade" ner henne och hur hon lät honom brotta ner. De var verkligen ett härligt par de där två! Roligt ihop hade de i alla fall och eftersom hon och matte bor precis runt hörnet, så lär de ses igen! Ska bli kul att se hur det utvecklas när "lillan" blir ännu större!!

All for now!

HugsiHugsi

Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?