Lite annat vi hann med igår

innan vi fick tok-brytet på Ikea var att kolla in (och köpa) en ny dammsugare av lättare variant än den vi har - ingen annan än husbonn orkar lyfta denna pjäs, en super-maskin som heter Kirby, suverän med mattor har t.o.m. tvättfunktion men som sagt, oerhört tung. Hittade vår modell av märket Nilfisk Extreme, suveränt skön att köra och har t.o.m. fjärrkontroll vid handtaget, så man slipper böja sig ner för att ändra sånt som sugeffekten om man kör från vanligt golv över på matta ex.vis. När vi tittade på den innan jul så kostade den 3 790 kr och igår var priset 2 990 kr - köpt såklart!

Så när vi ändå var på köphumör, ja då inhandlade vi en liten dammsugare till, en liten laddbar Ergorapido Cyclonic 2in1 i den här färgen
ZB2813
Den ska vi ha säkert få använding av i Fred's Hood (visar säkert lite bilder från denna vid ett senare tillfälle).

Två maskiner till priset av vad den ena kostade innan jul (på ett ungefär när sisådär), så då passade vi på att köpa lite extraminne för alla våra bilder, 1tb bidde det av märket Western Digital MyBook, perfekt för oss när vi iordningsställer nya kontoret och sedan kan föra över bilderna till ett ställe (från att ha på 100 miljoner ställen, suck, ska bli skönt att samla ihop allt så man vet vart de finns).

Oj, glömt en grej ... skynda, skynda .... kommer snart tillbaka you all!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Anonym
2009-02-03 / 13:27:14

Kommer och kollar om den är rätt i färgen ;-) skär det sig inte lite grand eller hihihi Nä, skojar bara, såg att den var perfekt!


Postat av: Patrik Ylén
2009-02-03 / 16:21:02

Hej!



Kul blogg du har. (Eller är det Freds egentligen?) :-)



Ett litet tips bara: det är bra att samla ihop alla bilder på ett ställe, men se till att ha backup på dem också!



MVH,

Patrik


Postat av: Mia svarar Patrik:
2009-02-03 / 16:26:34

Hej, kul att du hittade hit!! Visst är det Freds, hmmm nja, från början var det nog tanken att ha mer Fred stuff men det har ändrats med tiden och blivit lite blandat. Tack för tipset, vi hade tänkt på det också, fått tips innan om att t.ex. cd-skivor man haft bilder på tar slut väldigt fort och bör sparas även annorstädes!! Hittade faktiskt till din fotosida men har inte kollat om man kan kommentera än, ska göra det!!


Postat av: Linda
URL: http://linda120.blogg.se/ 2009-02-04 / 19:38:37

funkar den där sladdlösa dammsugaren bra?


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?