Underbar helg

som egentligen var en utdragen Alla hjärtans-helg, vi firade oss och denna dag i dagarna 3 nämligen! Började med en härlig fredagkväll - promenad, träning och underbart god mat och till denna välsmakande mat tog vi oss ett glas uppfriskande vitt vin (jag självklart med en isbit, what did you think!). På spåret, skåla och pussas, ha lite inneträning med Fred (lägga gottaspår medan han ligger och väntar i köket, ut i gången mot vardagsrummet och sen lite undangömt bakom blommor osv - han var så duktig och såklart motiverad som tusan)!

Lördagen sedan fortsatte i hjärtats tecken, tidig förmiddag drog vi till Vällingby centrum och inhandlade färg (hade också värdecheck på 25 % rabatt som vi fick av vår mäklare), rollers och penslar - Leslies Alla hjärtans dag- present alltså (som jag skrev om tidigare), hittade också dynor med handtag på Åhléns såna som vi hade hemmavid när vi var små - självklart måste dessa inhandlas till stolarna vi ska ha på övervåningens stora balkong!!

Hem och förbereda oss för "bortgång" - vovträff och partaj (som det alltid lyckas bli när vi umgås) - rätt tidig kväll dock, alla hade mycket att stå i så vi tar nya tag och planerar längre samvaro nästa gång!

Hann faktiskt blogga en liten sväng när vi kom hem också som ni ju redan vet, trots svajig uppkoppling så lyckades det till slut!

Söndagen spenderade vi hemmavid, målade färdigt, satte upp nya hyllor, förberedde allrummet för projektor och med ny surround-anläggning på plats, gammal 60-tals bokhylla (nederskåpen) med ny vit skiva blev som ny med den nya fondväggen i bakgrunden - suveränt bra resultat, vi är supernöjda båda två!

"Vår" husvagnskille kom förbi med saker som inte hade levererats när vi hämtade husvagnen, suveränt schysst att ta detta på en söndag då han ju egentligen är ledig! Han stannade också för att visa en grej vi undrat över gällande värmaren, snacka om service-minded (eller är det för att vi är så sjukt trevliga "wohahahahaha" visst då)!

Min svärmor, tillika Leslies kära moder och bonussvärfar kom förbi på fika, hade tillbehör till kaffet med sig själva, liten chokladkaka, 70%, med bärsmak, mmmm gott och så en bukett tulpaner som inflyttningsbukett (gulligt)! Tur genom huset och vad hade vi hunnit sen sist, dvs när vi flyttade in i januari, vi har alltså inte hunnit träffas sen dess, måste ändras på!

Satt och pratade bort en stund och avnjöt vårt fika, och när samtalet kom in på barnbarnen så kunde vi inte annat än säga att allt var bra på nya stället, faktiskt bättre än innan - tjejerna tar för sig mer här på något sätt, är mer delaktiga i vardagslivet och är fantastiskt mycket bättre på att hålla ordning runtikring sig och oss! Tänk själv vilken lycka som förälder att komma hem efter jobbet och mötas av en skinande blank köksbänk, spisen är ren och fin, kastruller bortplockade eller diskade, en fröjd för vem som helst verkligen! Vi är lyckligt lottade också för det att våra tjejer ju gärna håller sig hemma eller hos sina nära vänner eller pojkvännen i den enas fall, inga vilda fester är någon av dem intresserade av och umgås inte med de grupperna heller (gudskelov)!! Sen har det ju funkat så suveränt med Fred också, tjejerna tar plats och är så bra och tydliga med honom, så att han förstår och inte behöver kolla läget hela tiden!


Kan fortsätta "skryta" länge till, men gör inte det (spar till senare tillfälle) utan förbereder i stället mötet jag ska på om 7 minuter sisådär!


HugsiHugsiΦ

Postat av: Linda6
URL: http://linda6.blogg.se/ 2009-02-16 / 10:19:51

Jaa det va juh det =)

eran verkar ínte dum den heller =)


Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/hundarsomharroligt 2009-02-16 / 14:15:39

Låter härligt! :-D


Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2009-02-17 / 07:43:38

Oh, bara skryt du! Det gör jag om min underbara familj utan att skämmas ett dugg.


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?