Uppdatering Ikea-leveransen

från igår eftermiddag och kväll hann det bli innan vi fick upp det vi mest var inne på att få upp - sofforna, puffen och vitrinskåpet till vardagsrummet, köksstolarna (där killen som levererade undrade över vårt köksbord när han packade in 10 stolar, han fick spana in bordet så han såg att det nog skulle rymmas) samt vår sängstomme och gavel. Häftig känsla att kliva ner på golvet från sängen nu i morse, i stället för att glida ner direkt på golvnivå som tidigare!!EKTORP 2-sits soffa 
Sofforna ser ut så här och är två till antalet, 2 2-sits alltså!
MALM Sängstomme
Sängstommen innan gaveln kommit på plats ....
MALM Huvudgavel/ sänghylla, 3 delar
Ovan ställs alltså bakom huvudändan och blir till avlastningsbänk samt förvaring, dras ut åt sidorna! Ja, säkert har alla varit och pillat på den här när besökt Ikea!
MALM Byrå med 6 lådor
När sedan byrån med uppfällbar spegeldel kommer på plats, ja då är sovrummet komplett och då återstår bara valet av gardiner samt att måla lite, möblerna har vi i alla fall och det är huvudsaken!

Nöjda montörer som snusade sött innan vi ens nådde huvudkudden, sov som stockar hela natten och vaknade pigga (nja sådär liten vit lögn där tror jag) och nytra nu i morse!!

All for now, see you in a sec.

HugsiHugsiΦ
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?