Flytten, flytten och åter flytten

ja, ni förstår vad vi haft för oss nu i några dagar, flyttat, flyttat och åter flyttat, burit kartonger hit och dit, packat i, packat ur, monterat ditten och handlat in datten, skruvat och muttrat, hängt gardiner och fått finglasen på plats (vanliga dricksglasen gick nog i fel flyttlass, typ till någon annans hem, hittar dem inte och dricker nu allt i samma plastmugg *hehe*) ....!!!!!!

Ja, då kan ni också fatta hur det varit för vår lille Fred - KAOS med betoning på varje bokstav, stackar'n har inte vetat varken till eller från ibland!! Igår började det lugna ner sig för honom och han sov för andra natten rakt igenom, helt slut av allt som hänt runtikring honom dessa dagar! Vi har ändå försökt att vara så lugna och harmoniska vi bara kan, gått de vanliga promenadstråken, så han får pinka på sina vanliga platser och träffa sina vanliga kompisar, men det är såklart inte lätt för honom att förstå detta nya bara så där!

Igår kom ändock en vändning till det positiva, när vi vid ett tillfälle hade ytterdörren öppen för att bära in lite prylar, så stannade han på insidan av dörren och gick inte ut och kollade läget, najz att han lyssnade och inte blev lomhörd av flytterierna.

En sak vi undrat lite över nu i dagarna har varit följande:
- den han lyssnat bäst på är mig, så fort han varit på väg till gammaldags beteende med dominans som förtecken så har jag sagt till och han avbryter genast, utan att på något sätt bli "down", bara avbryter liksom
- alla andra har han känt sig nödgad att "prov-dominera", vilket ger håll i halsband och ev badrum för time-out

Då är frågan - betyder detta scenario att han känner att han måste vakta mig mot alla andra? eller är det bara jag som är klar ledare just nu? E-posta gärna ditt svar till [email protected] och säg vad du/ni tror i frågan.

Nu är det jobb som hägrar igen, see you soon!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Lena
2009-01-08 / 12:26:28

Har skickat ett "utlåtande" till mailen, skrev länge och väl, eller typ några rader! Tror att du också vet redan vad som är vettigt just nu, han behöver bara att ni är som vanligt och inte så "flytt-stressiga"!


Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2009-01-09 / 10:30:34

Aha, flytt. Jag undrade just var du tagit vägen. Jag tror att det är så att det är du som står för tryggheten men det är bara en gissning. Helt omöjligt att säga när man inte sett honom agera.


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?