Freds nya vardag!

Ja, så har då "barnen" åkt, igår morse och vi är ensamma i nya huset, vi och Fred the vov - än en gång, en ny "resa" i hans inre (avsked, avslut) och dessutom på nytt ställe!

Och hur gick det då? Jo, det gick alldeles utmärkt, igår morse var han ju vår stjärna igen, vi trängdes i hallen för kramar med tjejerna, men inget överdrivet intresse från Freds sida, bara stod där för att liksom säga, "Visst, nu går de igen, Hejdå då, vi ses snart igen" och lät alla hållas med sitt. Så följde en toppendag med husse på jobb, mycket i bilen då det var kundbesök på schemat, men också de sedvanliga kiss- och promenadrundorna och så avslutningsvis var det upphämtning av matte på hennes jobb och hemfärd (samt en liten de-tour till gamla för upphämtning av lite pryttlar).

Kvällen hemma var som vanligt, men vi tog det lite lugnare med uppackning, behövde vila lite mellan prylupptagningarna, lite handdukar kom upp på plats, annars mest relax-kväll tillsammans. Detta uppskattades stort av vår cooling Fred, som varvade sin tid med att "kill the elephant som more" (dvs ta ut mer av fluffet inifrån elefantens tygkropp), vila var-som och anywhere, total avslappning verkligen! och inga som helst kontrollbehov (det tar sig sa .....)!

I morse var han, om möjligt, ännu coolare och var inte ens i vår omedelbara närhet, nä inte ens på samma våningsplan, utan när vi gjort oss i ordning och satt med vårt kaffe, ja då gick han upp till sovrummet igen och lade sig att nanna lite till!! Först när vi ropat för tredje gången kom han så vi kunde dra iväg till jobbet!!!!! WOW och HALLELUJAH MOMENT, nu är han verkligen på väg till att bli Fredthevov Allmighty Dog!

All for now, see ya' folk's!

HugsiHugsiΦ
Postat av: LenaD
2009-01-13 / 15:15:10

Absolut underbart, vilken härlig känsla för er alla, när allt bara släpper och han "lyssnar" och "hör" er, trots att ni inte pratar!! :-D


Postat av: Mervi
2009-01-13 / 21:27:20

Vilken fantastisk familj ni är ...


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?