Läkarbesked efter cystpunkteringen

kom igår - och det var A OKAY, inga dåliga celler hittade i vätskan som togs ur cystan!! Pust, nu kan vi andas ut för denna gång och hoppas att det förblir så här bra.

Näst-nästa vecka ska jag äntligen få komma till en ortoped - min "fot-resa" startade ju i april förra året (finns att läsa på Freds hemsida hur den allmännpraktiserande läkaren skickade mig hit och dit men aldrig till en ortoped direkt). Visst, för att jag gjorde en röntgen på hennes inrådan så hittades cystan i underlivet, men jag har ju fortfarande jävligt ont i fötterna! Förra veckan ringde de förresten och sa att de ville skicka mig till en ryggspecialist för någon liten kommentar som hon läkaren, den första, hade skrivit i marginalen - min följdfråga var då "Varför lyssnar ingen på mig? Jag som patient borde väl ändå veta bäst var jag har ont?!" Nåja, nu får jag så träffa en läkare som egentligen inte vill träffa mig ... suck, orkar knappt skriva om det förrän jag halvt får tokbryt!!

Avslutar med något positivt till, så att det tråkiga liksom jämnas bort - var på mammografiundersökning härförleden, ni vet, när man blir så här gammal, ja då kallas man automatiskt - hade ont i rattarna i dagar efteråt, kändes som om någon använt dem som boxboll (snacka om att det kändes när titsen klämdes ihop i maskinen där, aaaaaaaaaaaaj). Nåja, nog om detta - allt var A OKAY även där, så nu kallas jag igen om 18 månader (ja, ja, det är för att jag är så här gammal *hehehe*).

Now we are soon going home, so I'll probably see you tomorrow, bye for now!

HugsiHugsiΦ
Postat av: LottaS
URL: http://metrobloggen.se/golden 2009-01-30 / 07:52:01

Du har alltså gått igenom besiktningen. Det var väl skönt!


Postat av: Anton
URL: http://www.metrobloggen.se/an2n 2009-01-30 / 09:28:39

Aaaaaaaah vad glad jag blir av att få börja morgonen med att läsa lite kommentarer på min blogg, hoppas du aldrig slutar läsa min blogg finns ingte jag mår så bra av som "lite" eller snarare mycket kommentarer:) Godmorgon!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?