Sportsöndag

på Lärkstigen ..... hmmmmm eller not! Jodå, visst lyssnades det till sportsöndag på radion, men det somnades också in till samma program, på låt säga perfekt sportvolym (rätt högt alltså, man vill ju höra alla dunsarna från handbollsmatchen exempelvis!!) - jag somnade alltså in och sov så sött, nattens dåliga sömn tog ut sin rätt!

Leslie tog ut bilder från hans och äldsta dotterns gemensamma aktivitet, eller skolaktiviteten i sportens tecken som hon fick med honom på igår förmiddag! Lång, rask och härlig promenad runt Kyrksjön i Bromma med många, trevliga fotografier tagna! Så nu har hon att redovisa sin aktivitet i skolan på onsdag och med tillhörande suveräna bilder - bra betyg på den uppgiften tror och hoppas vi att hon får!

Innan jag somnade hann jag med att boka campinghelger - en där vi väntar besök på lördagen för grill och mys, den andra där vi inte väntar oss besök, men där det såklart alltid finns plats för dem som önskar hälsa på! Så härligt att planera för alla platser vi ska få upptäcka med vår lilla vagn bakom oss, både färden dit men också när vi är framme och kan se oss omkring där vi är - smått som stort i resväg, härligt oavsett!

Några har i helgen haft sin första, och garanterat inte sin sista, helg på härliga Björkö Örns havscamping - både campingen och närområden med skog och mark är absolut värda ett eller flera stopp för er campingsugna två- och fyrbenta!

Så, våga campa gott folk - ta fram den rosa Adidas-overallen ur era skrymslen och packa vagnen för en underbar resa, såväl inom som utom vårt avlånga lands gränser, ni ångrar er inte, vi lovar! ;-)
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?