Ännu en familjesamling

för Fred att gå igenom, igår kom barnen till oss för sina en- respektive tvåveckors vistelse/r. På morgonen dök tjejerna in och Fred gick och nosade lite, inget nafs och eftersom tjejerna ignorerade honom först så blev han strax lugn och de kunde hälsa. Vi drog till jobb och tjejerna ockuperade sina sängar!

Väl hemma igen på kvällen så var det dags för ännu en reunion, dvs storfotade Jonathan dök hem och nu var det fullt i köket hemma. Det är ju en del att samtala om när man inte setts på två hela veckor så alla samlades i köket för att rekapitulera julhelg mm. Fred gick från den ena till den andra en stund, men när ingen tog någon notis om honom, så drog han in i vardagsrummet och lattjade med sitt ben i stället. Alltså, ingen fara på det taket för stunden!

Efter en stund tog han med benet in i köket och skulle prompt ha det där vi alla går och står och när Johanna kom för nära var han på väg att nafsa henne i tårna - men efter "ljudkuliss" från matte ändrade han riktning och drog därifrån!! Yipppeee, ett steg närmre lösningen känner vi, närmre och närmre för varje återträff! Förhoppningsvis gör det nya boendet också sitt till, när vi alla kommer att vistas i samma huskropp så att säga och när Johanna inte kommer in utifrån hela tiden, tror faktiskt att det kommer att underlätta ännu mer i deras relation!

Ja, det var allt för stunden, hörs snart igen!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Dvärghundspossen
URL: http://www.metrobloggen.se/hundarsomharroligt 2008-12-30 / 12:47:37

Vad fint du berömde mej i din egen blogg. :-) Ja kan vara jobbigt för hundarna om det ska komma massvis med folk...


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?