Dagen igår

gick i slappandets tecken, alla behöver nog ta igen sig efter veckorna då vi tok-fixade hemma, pust, blir trött bara jag tänker på det!

Satt i vår gungstol i köket och betraktade familjen, kollade in hur Fred numera rör sig naturligt i och kring alla ben och stora fossingar (tjejerna har också rejäla fotstorlekar och Jonis och pappa har ju storlek 45, bara jag som har små fossingar, ja nu är 38 helt plötsligt rätt litet). Alla får gå nära varandra, även där det är trångt vid diskbänk och kylen, Fred kollar läget sen går han till sin plats eller leker med sin boll (just nu enda favvogrejen, det är nog pipet han gillar eller så gillar han den för att vi blir galna på pipandet *fniss*), inget vaktande och överdrivet bevakande där längre - så skönt att se verkligen!

Ikväll ska vi ha mys, kolla Idol faktiskt, tjejerna ville se det på storbild och umgås när vi är hemma utan pappsen, ja han ska på julbord han minsann. Nåja, vi ska nog orka äta upp hans chips som hämnd (Freddan o Jonis är experter på chipsätning och fixar lätt den biffen). Egentligen hade jag velat se På spåret, men får vänta på reprisen i stället. Det är ju rätt så najz när en 17- respektive en 19-åring vill umgås med tantalonan en fredagkväll (bäst att passa på medan man har chansen då ju)!

Over and out for now, see you soon folk's!

HugsiHugsiΦ
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?