Fredagskvällen med brudarna

dvs bonusdöttrarna Johanna och Sophia samt bonussonen Jonathan, sist och minst, the little vov Fred - vi hade en supertrevlig kväll tillsammans, pappa var ju ute på jobbvift, dvs julbord på Strand Hotel (flott värre typ). Först åt vi middag tillsammans och sen förberedde vi oss för kvällen, laddade upp med chips, ostbollar och läsk, drog ner bioduken, satte igång projektorn - dags för Idol.

Kollade på de tre kvarvarande och hade självklart massor av åsikter, mest om juryns uttalande (vi kände oss som värsta expertpanelen *ironi*). Rörande överens var vi om att Kevin är en lysande stjärna och väl värd att gå till final, inget bråk på hemmafronten alltså ;-)

Glada och nöjda med kvällen dråsade vi alla i säng, Jonathan först och sen droppade vi av en efter en, en härlig kväll var till ända!

Just det, det hanns med att prata med "vårt" Engelska par, Yvonne & Jim - jättetrevligt att talas vid, känns som om vi bor jättenära när man pratar i telefonen, synd att det inte är så! Vi kommer ju att ses igen, men avståndet gör ju att det tyvärr dröjer mellan gångerna!

For now....

HugsiHugsiΦ
Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?