Helgen som varit

har gått i både vilans och aktiviteternas tecken, mycket mys inomhus med varma härliga brasor, många fikastunder samt också härliga promenader, såväl korta som långa. Lördagen var väldigt lugn, ja husse var ju på bus på fredagen och behövde vila upp sig lite - vi andra tog såklart hand om honom på allra bästa sätt!

Under söndagen hann vi med både att ta det lugnt på hemmaplan men också på att vara ute på vovträff, vi var inte så många denna gång, men det blev som vanligt jättetrevligt. Vi valde att hålla oss på ängarna i närheten där vi alla bor, vovsen känner sig ju också hemma där så det är ju bara positivt, lite inkallningsträningar där även Jonathan deltog som "träningsobjekt" - han med de stora yviga rörelserna som står bredvid oss vid en inkallning, vem fokuserar Fred på då tro, jo matte eller husse, Jonathan tycker han ju (numera) är rätt ok trots sitt viftande. När vi varit ute tills vi började känna oss lite frusna, ja vi rör oss ju inte på samma sätt som vovsen, de kunde nog ha fortsatt i timmar till, så drog vi hem till L&S för att fika, men i stället för fika fick vi grillad korv med bröd och alla tillbehör, glögg, andra valfria drycker - supernajz var det och alla njöt av fulla muggar (Jonathan trodde han hamnat i himlen, korv är ju hans absoluta favorit i livet). Vovsen fick gottgott från L's stora förråd av hemgjorda vov-gotta som hon gör i ugnen (måste också börja, Fred fick något saligt i blicken när han fick smaka detta underbara).

Lite biotittande, Mamma Mia med härliga igenkänningar av låtarna (vi har ju sett den på bio, men den är så härligt avkopplande att se, och höra för den delen). Jonathan njöt i fulla drag!

Avslutade kvällen med en underbar anrättning, kyckling i ugn med grönsaker och god thaisås samt råris och lite soya, mmmmm vilken avslutning på denna helg och också vecka med Jonathan.

All for now, see you soon!

HugsiHugsiΦ
Postat av: Lena&Staffan
2008-12-08 / 15:18:04

alltid roligt att ses, kul att träffa bonuskillen också, bra träningsperson minsann! Ses snart, kramisar från oss!


Att tänka på innan du kommenterar:

- för att slippa missa några inlägg kan du ju klicka här ---> bloglovin
- vill du låna några av mina foton på bloggen - fråga först!
- all reklam, spam och trams RADERAS omedelbums
- medan jag STORTRIVS och BLIR GLAD för alla andra goa kommentarer!








Namn:

E-Post: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?